Els Castellers de Terrassa van celebrar el cap de setmana la XXXIX Diada de la Colla

No Comment

El passat cap de setmana, els Castellers de Terrassa van celebrar la 39a Diada de la Colla, la penúltima cita de la temporada i una de les més importants de tot l’any.

El dissabte van celebrar l’actuació de vigília de Diada, acompanyats dels seus fillols els Castellers de Sant Adrià. Els blau turqueses van completar el cinc de set, el dos de set, el quatre de set i el vano de cinc. Van acabar amb un pilar de cinc amb folre format per la canalla de la colla. Els Castellers de Sant Adrià van completar el tres de sis i el tres de sis amb agulla (després de dos intents desmuntats). Van acabar amb un pilar de quatre seguits de dos pilars de tres formats per la canalla de la colla.

Després de l’actuació, les dues colles van sopar conjuntament al local social dels Castellers de Terrassa com a part del Vè Concurs de Tapes de Diada.

El diumenge, després del tradicional esmorzar al local de la colla, es van desplaçar al Raval de Montserrat pel moment culminant del cap de setmana. Durant la Diada de la colla els van acompanyar els Castellers de Sabadell, els Castellers de la Sagrada Família i els Castellers de Castelldefels. Després de dos pilars de quatre reclamant l’alliberament dels presos, els locals van obrir l’actuació amb el tercer quatre de vuit de la temporada, que van seguir del set de set i el dos de set. Van acabar amb dos pilars de cinc i el pilar de la canalla.

Els Castellers de Sabadell van completar el tres de vuit, el quatre de vuit i el set de set. Els Castellers de la Sagrada Família van portar al Raval el tres de set, el cinc de set i el quatre de set. Els Castellers de Castelldefels van poder completar el quatre de set, que van seguir d’un intent desmuntat de tres de set i un cinc de sis, van acabar l’actuació amb un altre intent desmuntat de tres de set.

Els Castellers de Terrassa tancaran la temporada a la Diada dels Bordegassos de Vilanova el proper diumenge onze de novembre.

Related Articles

Deixa un comentari