FUPAR presenta la 6a edició dels tornejos esportius inclusius amb el lema “Fem d’Amfitrions”

No Comment

Les diferents modalitats esportives tindran lloc entre els dies 15 i 25 de novembre a Terrassa amb motiu del Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat que se celebrarà el proper 3 de desembre.

Fupar, juntament amb el seu club esportiu, el Club Pingüí de Terrassa, organitza un seguit d’activitats esportives sota el lema “Fem d’Amfitrions” que inclouran fins a 7 disciplines esportives repartides per diversos punts de la ciutat: futbol, petanca, bàsquet, tenis taula, agility, senderisme i hoquei.

L’objectiu principal dels tornejos esportius és fomentar la inclusió de les persones amb discapacitat intel·lectual a través de l’esport mitjançant la participació activa i còmplice de la ciutadania. Els ciutadans i ciutadanes podran assistir de públic als diversos esdeveniments i també podran participar com a esportistes i aficionats a les activitats d’agility, senderisme i tenis taula. D’aquesta manera, l’entitat vol afavorir la creació de nous vincles socials i crear una xarxa de treball amb la ciutadania, les diverses entitats i clubs de Terrassa.

A més a més, Fem d’Amfitrions promou la pràctica de l’esport com a activitat inclusiva i intergeneracional. Durant les diverses activitats esportives, es posen de manifesta les capacitats dels esportistes amb discapacitat intel·lectual i s’intenta, així, desestigmatitzar a les persones d’aquest col·lectiu. Meritxell Celades, coordinadora del Servei de lleure i esport de Fupar ho explica de la següent manera: “L’esport com a promotor d’equitat d’oportunitats és una eina fonamental d’inclusió perquè permet que les persones amb discapacitat s’apropin a la comunitat i disposin d’oportunitats per tenir relacions personals i socials significatives, atorgant valor i riquesa a la diversitat”

A continuació, us oferim el programa d’activitats amb horaris i seus:

  • Torneig de Tennis Taula Pingüí-Pong: dijous 15 de novembre de 17.30 a 19.30h a la Sala Multifuncional de Fupar
  • Torneig de Bàsquet Pingüí All Stars: divendres 16 de novembre de 18 a 20h al Col·legi Mare de Déu del Carme
  • Torneig de Futbol tothom a la pista: dissabte 17 de novembre d’11 a 14h al Col·legi Mare de Déu del Carme
  • Torneig d’Hockei Sala 4All: dissabte 17 de novembre de 16 a 18.30h al Club Egara
  • Melé de Petanca inclusiva: diumenge 18 de novembre de 15 a 19h al Club Petanca Quatre Barres
  • Caminada popular Camins Compartits: dissabte 24 de novembre de 10 a 13h al Parc Audiovisual de Catalunya
  • Agility per a tothom: diumenge 25 de novembre de 10 a 13h al Club Agility Les Fonts

Les inscripcions a les activitats o per venir de públic es poden fer a través del següent enllaç.

Deixa un comentari