Els Bergants fan tres castells de sis a Lleida

No Comment

Primer castell exclusivament femení de la història de la colla verd llima.

Imatges de Bergants del Campus Terrassa

El 3 de 6 femení descarregat dijous a Lleida.

Els Bergants del Campus Terrassa van viatjar el passat dijous fins a Lleida per a fer-hi la seva segona diada del curs. Més d’un centenar de camises es van desplaçar a la capital de la terra ferma, on els Bergants només hi havien actuat un cop abans, la primavera del 2016.

El millor castell dels Bergants en aquesta actuació va arribar a la primera ronda, amb el 3 de 6 amb pilar, un castell que ja havien descarregat a principi de mes a la UAB. A la segona ronda, la colla terrassenca va completar, per primera vegada, un 3 de 6 on tot el tronc, la canalla i el nucli principal del castell estava format exclusivament per dones.

A la tercera ronda, la colla verd llima va completar el 4 de 6 després de desmuntar-ne un primer intent quan era a punt de carregar-se. Tot i aquest intent desmuntat, la colla ja fa més d’un any i mig que no cau de cap castell a plaça. Els Bergants van tancar la diada amb dos pilars de 4 simultanis.

Pel que fa a la resta de colles, els amfitrions, los Marracos de la UdL, van completar el 3 de 6 per sota com a millor castell, a més d’un intent de 3 de 7, un castell que sí que han pogut descarregar els Ganàpies de la UAB, que tot i això han desmuntat el 2 de 7 amb folre. Els Emboirats de la UVic van descarregar els dos castells bàsics de sis i el 4 amb pilar, i els Engrescats de la URL es van haver de conformar amb castells de 5.

La setmana vinent, coincidint amb el pont de la Puríssima, la colla dels Bergants informa que descansa i agafa forces per a la seva diada, que serà el dijous 12 de desembre a la plaça del Campus de Terrassa. Els acompanyaran els Grillats del Campus Baix Llobregat (Castelldefels), els Pataquers de la URV (Reus i Tarragona) i els Xoriguers de la Universitat de Girona.

 

Resum de la Diada d’Hivern dels Marracos de la UdL:

Bergants del Campus Terrassa: P3, 3de6p, 3de6, id4de6, 4de6, 2P4

Marracos de la UdL: 2P4, 3de6ps, i3de7, 4de6, 3de6p, 2P4

Ganàpies de la UAB: P4, 3de7, id2de7f, 7de6, 4de6p, P5, 2P4+P4c

Emboirats de la UVIC: P4, 3de6, 4de6p, 4de6, P4

Engrescats de la URL: 5de4n, 2de5, 3de5, P4

Deixa un comentari