El Centre d’Estudis Històrics de Terrassa alerta dels discursos xenòfobs i racistes

No Comment

Comunicat condemnant els fets del 6 de desembre a Terrassa

Davant dels fets ocorreguts ahir al barri de Sant Pere Nord, el CEHT vol expressar la seva condemna total i sense fissures a totes les violències.

La història del segle XX, i el què ha passat en aquesta ciutat no és l’excepció, demostra una volta més com els discursos feixistes no són compatibles amb el desenvolupament normal de les societats obertes, crítiques, plurals i democràtiques. Com a CEHT volem alertar al conjunt de la ciutadania dels riscos de permetre i tolerar aquest tipus de discursos d’odi, sexistes i racistes, que trenquen la convivència i que neguen els drets bàsics fonamentals. Qualsevol persona coneixedora del què ha suposat el nazifeixisme i que estigui al costat de les llibertats democràtiques, no pot eximir-se del compromís antifeixista que es deriva del coneixement de la història de la ciutat i del país els darrers 100 anys.

De la mateixa manera, volem solidaritzar-nos amb les persones ferides de diversa gravetat i amb les seves famílies.

No passaran!!!

Terrassa, 7 de desembre de 2018.

Deixa un comentari