[Miquel Mallafré] Els cunyats de Forocoches (i els veterans del Terrassa FC)

No Comment

Uns futbolistes veterans del Terrassa FC han obsequiat a les jugadores de futbol femení del seu mateix club amb tot un seguit d’improperis i insults durant un partit de la lliga femenina. Amb unes boniques paraules com: “Iros a la cocina, iros a fregar, sois unas mierdas, sois unas guarras”, els goril·les veterans del Terrassa FC van donar el seu “Déu vos guard” a unes noies que l’únic que pretenien era jugar a futbol.

No contents amb la gesta els mateixos veterans (acabats d’arribar d’Atapuerca) van enfrontar-se a qualsevol que els demanés una mica de moderació. L’àrbitra va acabar suspenent el partit mentre els simis es vanagloriaven per l’èxit dels seus insults.

Ara és quan el club obrirà una “investigació interna”, investigació que tindrà la mateixa utilitat que regalar-li una bicicleta a un llobarro. Què collons ha d’investigar el club? La solució al problema de tenir a uns Orcos dins el club, és ben senzilla: L’equip de veterans no tornen a xafar mai més un camp de futbol. I en segon lloc, a aquests cretins se’ls denuncia i que la justícia faci la seva feina.

Si volen jugar que ho facin a les clavegueres que és on es mereixen estar aquests animals de quadra. És que el Terrassa FC els deu alguna cosa a aquests perles? A veure si resultarà que gràcies a ells el club va jugar la Champions League i no els ho han reconegut. Que els fotin al carrer i sense cap mena de miraments. No hi ha res a debatre amb unes ments tan limitades.

Futbolista veterà”, crec que ho diu tot. Corrent encara a aquestes edats darrere una pilota és difícil que puguin llegir alguna cosa que no sigui el Marca. Aneu a jugar a la petanca al Sàhara. Arrimadas, tens alguna cosa a dir? “Forocoches” en estat pur.

Encara hi ha gent que no entén per què és necessària la lluita feminista? Cada vegada hi ha més cafres (d’ambdós sexes) que accepten o miren cap a un altre costat davant de situacions com aquestes i a més tenen dret a vot. Contra més lluitin les dones, més llops sortiran a l’atac.

Només amb una educació i formació adequada per a les noves generacions, aquesta subespècie acabarà per extingir-se. Els partits polítics ancorats en la boina i la visió ciclòpia, han donat via lliure a tot aquest femer. Com que resulta que el feminisme és un invent de l’esquerra (no de la intel·ligència) i les dones només volen quedar-se amb els pisos dels homes, els seus fills i viure de les ajudes, els autèntics mascles han de sortir de tant en tant a bramar o a matar a alguna dona per deixar les coses al seu lloc.

Quan escolto a algú dir que aquest país és progressista, estic convençut que la gent que fa la proclama viuen en un país paral·lel. Aquest país, des de fa anys, no es progressa en res, miris cap a on miris el retrocés és dels que deixen empremta. Només a nivell humà la involució arriba a uns nivells alarmants. Ni en el terreny laboral, ni en el dels drets socials, ni en l’econòmic, ni en l’àmbit educatiu, ni en la sanitat, ni en la igualtat, ni en l’ecològic, ni en el benestar animal, en res. Aquest és el país dels pedaços, no de les solucions.

Us imagineu per un moment ser la filla d’un d’aquests troglodites? Fins i tot algun d’ells deu ser jove (un veterà en el món del futbol pot ser-ho a partir dels trenta i pocs), és increïble i trist d’acceptar l’evidència de com el masclisme és a hores d’ara una paraula-paraigües que dóna cabuda a infinitat de bogeries.

Tot el que està passant des de fa anys és la reacció d’uns homes covards que tenen por a perdre el seu estatus de mascle superior. Com interpretar semblant atac d’un grup de persones cap a un altre? És el mateix que quan s’ataca a una parella homosexual, a un indigent o a algú de qualsevol minoria ètnica. És la reacció primitiva de la baralla i la violència sense més. Això sí, mostrant-la o expressant-la sempre cap a un grup humà que vegin més dèbil que ells.

Diria que el món del futbol té molt a pensar, començant pel seu president, un exmilitant de Fuerza Nueva que diu obertament que vota a Vox. Tot plegat una metàfora del que passa en altres àmbits de la vida per culpa d’aquests personatges repugnants i rancis. O li posen remei o el Terrassa FC no serà un club d’esports, més aviat serà un club de mascles. Lamentable que encara segueixi així aquest tema.

miquel mallafré, 4 de febrer de 2019

Related Articles

Deixa un comentari