[Víctor Gutiérrez] La importància d’unes eleccions primàries

No Comment

Voldria començar aquest article per explicar que són unes primàries. Terrassa, és una ciutat oberta, diversa i dinàmica que vol canvis. Aquest fet, fa créixer el desencant de molts ciutadans/es obrers/es que volen viure en una ciutat lliure d’imposicions, que sigui escoltada i sense que ningú els passi pel damunt ni tregui drets. En definitiva, cansada de 40 anys d’un govern desgastat que es fa dir socialista i que no funciona.

El passat dissabte 2 de febrer van ser les votacions de Primàries Terrassa. Aquestes eleccions, foren una oportunitat d’or per a fer noves fórmules de participació i que mai havien tingut lloc. Votar la totalitat de l’ordre d’una llista electoral, que va fer escollir fins a 9 candidats dels 14 que es van presentar, ha estat una ocasió molt maca. Ja que la majoria dels candidats/es no havien participat en res similar.

Quan es va crear la plataforma ciutadana Primàries Catalunya, va ser per denunciar la mala praxi i la poca representació que tenim com a ciutadania. Així com també per treballar per la república i el mandat del passat 1 d’octubre de 2017.

Des d’aquestes línies, vull donar les gràcies a les 129 persones que m’han fet confiança i que per vosaltres seguiré endavant treballant amb la participació, la democràcia, decisió empenta i valentia.

Víctor Gutiérrez, Candidat a les Municipals de Primàries Terrassa

Related Articles

Deixa un comentari