Tres castells de set dels Castellers de Terrassa a Esparreguera

No Comment
El 4d7 dels Casteller. Foto CdT

El passat diumenge, els Castellers de Terrassa varen actuar a la Plaça de Santa Eulàlia d’Esparreguera en el marc de la Festa Major de Santa Eulàlia. L’actuació va servir als blauturquesa per a fer la primera actuació completa amb tres castells de set descarregats.

Després de descarregar els dos pilars de quatre d’inici els Castellers de Terrassa han començat descarregant el quatre de set, primer de la temporada que, tot i ser una mica lent de ritme, s’ha descarregat amb facilitat. En segona ronda els de Josep Francesc Cortès han portat el plat fort de la jornada: el quatre de set amb el pilar. Tot i que ha calgut treball a la part del quatre, s’ha pogut descarregar sense més dificultats demostrant l’ofici dels blauturquesa i la bona feina feta a l’assaig. Per a finalitzar l’actuació, els Castellers de Terrassa han descarregat el segon tres de set de la temporada i el pilar de cinc.

Els Castellers d’Esparreguera han descarregat per la seva part dos pilars de 4, el quatre de set, el tres de set i el tres de sis aixecat per sota, han acabat l’actuació amb dos pilars de quatre, un d’ells aixecat per sota.

L’actuació ha sigut àgil en la seva execució i ha estat marcada per una bona col·laboració de les dues colles a les pinyes. Els egarencs han pogut fer a Esparreguera un pas endavant tot aprofitant els inicis de la temporada per a rodar peces a nivell de tronc, pinya i canalla.

Caminada per fer colla

Un grup d’uns quinze membres de la colla blauturquesa va aprofitar l’ocasió per anar caminant des de Terrassa a Esparreguera. Les persones participants es van reunir al local de la colla (Carrer Pasteur, 48) i van dirigir-se a Esparreguera caminant al llarg de gairebé 17 km. Des de la colla es valora molt positivament l’experiència ja que ajuda a crear lligams que, més enllà de ser útils per a la pràctica castellera, creen caliu familiar dins de l’entitat.

La propera actuació dels Castellers de Terrassa serà el diumenge 24 de febrer a Montserrat amb motiu dels actes de la flama del Canigó.

Resum actuació:

Castellers d’Esparreguera: 2p4,4d7,3d7,3d6ps,pd4+pd4ps

Castellers de Terrassa: 2p4,4d7,4d7a,3d7,pd5

Related Articles

Deixa un comentari