Arriba el concurs Programame adreçat a instituts al Nicolau Copèrnic de Terrassa

No Comment

El 14 de març tindrà lloc a l’Institut Nicolau Copèrnic de Terrassa la nova edició d’aquest concurs adreçats als instituts amb perfils de desenvolupadors d’aplicacions.


Programame és un concurs de programació, per alumnes de formació professional per a tota Catalunya, que celebra enguany la seva 9a edició a l’Institut Nicolau Copèrnic de Terrassa. L’objectiu és reunir equips formats per 3 alumnes cadascun, que representen a diferents Instituts d’arreu de Catalunya durant una jornada, i proposar deu problemes comuns a resoldre. Durant 4 hores són lliures de desenvolupar solucions a aquests, sense l’ajuda de cap material extern (no tenen connexió a internet) i entregar-la abans del termini establert.

Un software específic s’encarrega de testejar les solucions aportades amb l’ajuda d’un equip de correctors, que determinen quins equips han resolt més solucions i el temps dedicat a fer-ho, per escollir quins grups són els guanyadors. A la tarda es procedeix a fer l’entrega dels premis.

L’objectiu global és estimular l’alumnat que formarà part del futur teixit professional, oferint un repte encoratjador, a l’hora de crear nous lligams i compartir experiències dins de la comunitat educativa, en una jornada de caràcter festiu.

En aquest enllaç es pot trobar tota la informació referent al concurs.

Deixa un comentari