[Miquel Mallafré] Feminisme liberal

No Comment

La gent que engega una conversa dient: “no sóc ni feminista ni masclista”; “no sóc feminista, crec en la igualtat entre homes i dones”; “no sóc feminista, sóc femenina”; “no sóc feminista, sóc persona”. No sé per què, però veus que la cosa anirà pel pedregar i, no acostumen a decebre.

Doncs bé, la líder de Ciudadanos, Inés Arrimadas, ens ha vingut a dir que no hem entès res de res, que la lluita de la dona que ella defensa se’n diu a partir d’ara: “Feminisme Liberal” (fins on els deixin). La nova Carmen Polo de la política espanyola ho ha deixat anar amb aquell timbre de veu estrident que té.

Per ella: la gestació subrogada, la prostitució, la secretària trepa, la call-girl ocasional, el tràfic de criatures, la compra venda de persones, l’esclavisme sexual, la privatització a canvi de drets, que no les matin per ser dones, el treballar de “kelly” per un salari de merda, menys sou per la mateixa feina, la cura dels infants, la feina estigmatitzada com a mestressa de casa, feines que no volen a dones, el dret a una educació d’igualtat, religions en les quals elles són la causa del pecat original o que les més agraciades físicament poden dedicar-se a fer de pin-up girls; tot això són collonades que el “feminisme liberal” no contempla.

Interessant, força interessant com pot haver-hi víctimes de tot això que entreguin el seu vot a gent amb aquests patrons. Jo, d’ella ho arrodoniria dient que tots els que col·laborin en la retirada de llaços grocs se’ls regalarà un dels molts cartellets que ella mateixa va fer i ens va obsequiar des del Parlament.

Un cop ficat de peus a la galleda, ja no em ve d’aquí, aquesta dona és una macarra adoctrinada per Pilar Primo de Rivera, o si ho voleu, parlar del “feminisme liberal” d’Inés Arrimadas és parlar de la Sección Femenina de la Falange Española, o com parlar de la vaga a la japonesa, el capitalisme amb rostre humà, la intel·ligència militar, o que Ciudadanos lidera la lluita per la igualtat, tal com doña Inés ho remata. Tot grinyola.

D’aquesta “munta pollastres”, ni una sola lliçó de res, i encara menys venint d’un partit masclista i franquista fins a la medul·la òssia com Ciudadanos. Lliçons res, però un mínim de formació sobre el tema que parla no li vindria pas malament.

Dir que els ventres de lloguer suposen llibertat per a les dones, no tan sols és una deformació, és també un engany i una obscenitat. Cap dona decideix sota condicions de misèria, una maternitat així és esclavitud, avui i sempre, que fàcil és parlar des d’una tribuna amb eufemismes.

Queda clar que no vol rebre lliçons, però si us plau, que no les doni. Aquesta dona, igual que tot el seu partit, té sordesa selectiva. L’interessa el moment i res més. No té els arrestos de fer cap mena de debat polític si aquest se’n surt del guió, perquè Cs només sap fer espectacles allà on va, res més. Cada dia que passa veiem que les lliçons que li han donat no han servit de gaire al llarg de la seva existència, les seves formes argumentals són les pròpies d’una secta.

Queda clar que demanar-li a una persona que el seu vocabulari està limitat a dues paraules com “Catalunya” i “prusés”, doncs això. Sempre passa el mateix, els/les que menys en saben, més orgullosos estan de no saber, de la seva ignorància i no voler aprendre res, ni que sigui per jugar al Trivial. En fi, “la niña valiente”, procliu a conviccions coactives i centralistes de l’Espanya supremacista sobre la resta de les “colònies”, encara no ha entès què vol dir arrogància de la incultura. Coneixeu a algun analfabet mut? Quin “hartazgo” de dona. Feminisme, diria que és just el contrari a “tot” el que representa Ciudadanos. Cada vegada enganyeu a menys gent. Trileros i trileras!

P. S.

Que plasta arribes a ser noia, au va, paga la multa que et van fotre a Bèlgica i que algú sensat compri cinta americana.

Related Articles

Deixa un comentari