S’inicia un procés participatiu per dissenyar les noves instal·lacions de l’escola Cultura Pràctica al carrer Sant Marian

No Comment

Les aportacions de famílies, alumnat i professionals de l’escola complementaran el nou projecte arquitectònic al carrer Sant Marià.

Cultura Pràctica es va incorporar recentment a la xarxa d’escoles de la cooperativa Creixen Educació, impulsada per Escola Sant Gervasi, Abacus i Suara.


Edifici que acollirà el nou equipament de l’escola Cultura Pràctica, al carrer Sant Marian número 100.

L’escola Cultura Pràctica de Terrassa ha iniciat un procés participatiu per definir com han de ser els espais del nou equipament, que estarà operatiu a partir del curs 2020/21 al carrer Sant Marian número 100, al centre de la ciutat. Aquest procés participatiu comptarà amb les aportacions de famílies, alumnat i professionals de l’escola. Tots ells podran donar la seva visió en l’elecció de determinats aspectes i tenir un flux regular d’informació, tant virtualment com amb visites d’obra programades. L’objectiu és que la participació de tots els actors serveixi per vetllar per l’excel·lència educativa del centre i dels infants i joves que hi cursen els seus estudis.

Segons informen des de la cooperativa Creixen Educació, el nou emplaçament obre la possibilitat de crear un nou espai funcional, atractiu i que respongui al model pedagògic de Creixen Educació i de l’escola Cultura Pràctica. Aquest nou equipament afavorirà les intel·ligències múltiples i l’educació emocional dels infants i joves amb una configuració de les aules que trenqui amb models de classe magistral, amb espais multifuncionals que afavoreixin el treball per projectes, mobiliari que acompanyi l’aprenentatge cooperatiu i la robòtica educativa, i infraestructura tècnica per poder treballar amb tauletes i ordinadors.

L’acompanyament tècnic durant tot aquest procés de reforma, comptant amb la participació activa de famílies, alumnat i professionals de l’escola, el farà l’empresa 13 Weeks Consultoria Arquitectònica Escolar.

Creixen Educació és una cooperativa de segon grau formada per tres cooperatives catalanes: Escola Sant Gervasi, Suara i Abacus. Les tres acumulen anys d’experiència al sector de l’ensenyament i de l’educació a Catalunya. Creixen Educació treballa en xarxa amb el conjunt de l’escola cooperativa catalana a través de la Federació de Cooperatives d’Ensenyament de Catalunya.

Related Articles

Deixa un comentari