Recepta: gelatina de maduixa i romaní (Esthernalizando)

No Comment

Esther Valero

Recepta: gelatina de maduixa i romaní

Quan veieu el fàcil que és preparar una gelatina, no en comprareu més la del súper; aquella que es fa amb pell, ossos d’animals i un munt d’additius. Us proposo una versió molt fàcil per començar. És de maduixa amb un suau toc de romaní, però la podreu fer amb altres fruites de temporada, respectant les quantitats per tal que quedi una bona textura.

Ingredients (per a dues persones):

6 maduixots.

Unes quantes branquetes de romaní.

2 cullerades soperes de mel (o més si us agrada amb més dolçor).

300 ml aigua.

3/4 cullerades soperes d’agar-agar.

PROCEDIMENT:

Triturar els maduixots amb la mel i reservar. Infusionar el romaní a l’aigua, fent-lo bullir amb la cassola semi tapada uns cinc minuts. Colar. El líquid que queda s’ha de bullir de nou amb l’agar-agar sense deixar de remoure durant cinc minuts més. Immediatament després, barrejar-lo amb els maduixots i vessar-lo als recipients. Refrigerar un parell d’hores.

Si vols veure més articles gastrofeministes,
visita: www.esthernalizando.net.

Related Articles

Deixa un comentari