Els Bergants del Campus Terrassa celebren els seu cinquè aniversari amb un vermut electrònic

No Comment

La plaça del Campus serà escenari aquest dimecres 10 d’abril de música i festa per celebrar el cinquè aniversari dels Bergants del Campus Terrassa. La colla castellera universitària terrassenca organitza un vermut electrònic i un seguit d’activitats en una festa en ple campus oberta a tothom.

A partir de les 12 del migdia, els punxadiscs residents de la colla ompliran la plaça de música, amb la presència d’una barra de begudes a preus populars. Al migdia, hi haurà un dinar obert a tothom, amb opció per a celíacs i per a vegans o vegetarians. Els tiquets pel dinar, que tindran un preu de 3 euros, s’hauran de comprar a la mateixa barra i les places són limitades.

A la tarda, i fins les 5, hi tornarà a haver música i jocs i activitats oberts a tota la comunitat universitària i a la resta de la ciutadania.

Els Bergants volen celebrar així el seu cinquè aniversari amb tota la ciutat. Tot i ser hereus d’un projecte nascut el 2010, va ser la tardor del 2013 quan un grup d’estudiants va tornar a impulsar la colla castellera del campus universitari de Terrassa, tot mantenint el nom de Bergants.

Des d’aleshores, han evolucionat any rere any fins a convertir-se en una de les colles universitàries punteres del país, sovintejant els castells de 7 i amb una base d’unes 200 persones.

Deixa un comentari