AV Ca n’Aurell: assemblea extraordinària per renovar la junta rectora, el 4 de juny

No Comment

El pròxim 4 de juny, l’associació veïnal del barri de Ca n’Aurell celebrarà una Assemblea Extraordinària per renovar la totalitat dels càrrecs de la seva Junta Rectora. Després de dècades al davant de l’entitat, l’actual equip, encapçalat pel president Antoni Falgar, considera que és ben bé l’hora de passar el relleu a un nou equip que incorpori gent més jove i que aporti noves energies.

Així, afirma en Falgar, «esperem que s’enceti una nova etapa que porti aquesta associació a assolir nous objectius tot incorporant nous procediments organitzatius, de gestió i comunicació i relacions més en sintonia amb els nous temps de la gent més jove».

Es fa una crida a participar a les persones sòcies i al veïnatge en general, a participar ara en l’assemblea però també, endavant, en les tasques organitzatives i en les activitats que facin en benefici de tots i totes, com fins ara, any rere any. «Volem comptar amb totes les persones disposades a col·laborar i treballar per la millora del barri».

La trobada serà Casal Cívic de Ca n’Aurell, a la plaça del Tint. El próxim dimarts 4 de juny, a les 20 hores, en primer convocatòria.

Un únic punt d’ordre del dia: Elecció President/a i Junta Directiva (sots president/a, secretari/a, tresorer/a i vocals).

Related Articles

Deixa un comentari