Bona actuació dels Castellers de Terrassa per la Diada del Local

No Comment
El 4 de 7 amb el pilar dels CdT al Raval de Montserrat. Foto: CdT

El passat dissabte els Castellers de Terrassa van celebrar la seva Diada del local. La jornada va començar a les 17.30h a la Plaça Vella on les colles castelleres es varen aplegar per a fer cercavila fins al Raval de Montserrat.

Un cop arribades al local, les colles castellers van donar inici a l’actuació castellera. Els Castellers de Terrassa van obrir ronda amb un parat cinc de set, el castell va mantenir bé les mides en tot moment i no va suposar cap problema per als blau turquesa. En segona ronda, els de Josep Francesc van descarregar el dos de set, castel al qual li han agafat bé les mides i que els del carrer Pasteur volen veure aixecat un pis més enguany. El quatre de set amb el pilar i el vano de cinc van ser les opcions escollides pels Castellers per a finalitzar una actuació on van poder dur bons castells tot i arribar-hi amb algunes baixes per motius extra castellers.

Els Castellers de Cerdanyola per la seva part van descarregar un tres de set, un quatre de sis, un tres de sis amb el pilar i un pilar de cinc, mentre que els Castellers d’Esplugues van descarregar un quatre de set, un tres de set, un quatre de set amb el pilar i un pilar de cinc.

Resum actuació:

Castellers de Terrassa: 5d7,2d7,4d7p i vd5

Castellers de Cerdanyola: 3d7, 4d6, 3d6p i pd5

Castellers d’Esplugues: 4d7, 3d7. 4d7p i pd5

El 2d7 dels Castellers. Foto: CdT

Sopar de germanor i Pinya Rock

Després de l’actuació les colles castelleres van anar al local dels Castellers de Terrassa on es va realitzar un sopar de germanor, amb l’objectiu d’’estrènyer vincles amb altres colles del món casteller.

Un cop acabat el sopar va donar inici la segona edició del Pinya Rock. Una sèrie de concerts amb els que els blau turquesa es volen obrir a la ciutat, donant a conèixer la colla i teixint xarxa amb el barri. En aquesta edició els la colla va apostar per donar a conèixer grups i artistes locals. Així doncs el local dels Castellers va poder gaudir de valent del Pinya Rock que va comptar amb les actuacions de MNZO & Blackground Studio, Aki’ara & Shumba, LKR i Dj.Boi

Related Articles

Deixa un comentari