12, 13 i 14 de juliol, arriba la Festa Major de Can Palet de Vista Alegre

No Comment

El barri de Can Palet de Vista Alegre celebra des d’avui divendres la seva festa major. Tot un cap de setmana en ple juliol i ben carregat d’activitats que es poden consultar en el seu programa.

La Festa comença divendres amb el ‘xupinasso’. Després vindran actuacions musicals amb streetball, el concert de rock amb The Spinnin’Wheels, i la Disco Mòbil fins a les 3 de la matinada.

Durant tot el dissabte 13 de juliol es desenvoluparan diverses activitats, com el campionat de petanca i futbol, xocolatada, jocs populars, cotxes teledirigits i drons i concurs de llançament de pinyols d’oliva. També es podran viure classes de salsa i batxata, i de nou concerts amb Dr. Basilio i la Disco Mòbil, que repeteix fins ben entrada la matinada.

Diumenge finalitza la festa major amb una caminata popular a primera hora del matí, xocolatada, inflables i la festa de l’escuma. Al migdia tindrà lloc una paellada popular.

Projecte Energia Positiva d’autoconsum fotovoltaic

Una activitat destacada per l’associació veïnal del barri és el projecte de compra agregada d’instalacions d’autoconsum fotovoltaic, liderat pels veïns de Can Palet de Vista Alegre, i que redueix el cost en un 40%. Durant la festa major hi haurà una carpa sobre aquest projecte.

Consultar la programació completa de la Festa Major de Can Palet de Vista Alegre 2019.

 

Deixa un comentari