Homenatge institucional a les víctimes de la Guerra Civil i la repressió franquista

No Comment
Acte institucional d’homenatge a les víctimes de la Guerra Civil i el franquisme, la Núria Martí (de negre darrere l’alcalde Ballart) les representà. Foto: Rafael Casanova-BCF

L’Ajuntament de Terrassa va celebrar ahir al vespre l’acte institucional en commemoració del Dia Nacional en memòria de les víctimes de la Guerra Civil i les víctimes de la repressió de la dictadura franquista. A l’acte, que va tenir lloc a la plaça de Lluís Companys, van participar l’alcalde de Terrassa, Jordi Ballart; la regidora de Qualitat Democràtica, Ona Martínez; portaveus de Grups Municipals i membres de la Corporació Local. 

L’acte va incloure els parlaments de l’alcalde i la regidora, la intervenció de Núria Martí, víctima de la repressió franquista, un minut de silenci i una ofrena floral.

El Dia Nacional en memòria de les víctimes de la Guerra Civil i les víctimes de la repressió de la dictadura franquista el va establir el Parlament de Catalunya el 2015, que va escollir el 15 d’octubre coincidint amb el dia de l’execució del president de la Generalitat de Catalunya Lluís Companys a mans del règim franquista, el 1940.

Related Articles

Deixa un comentari