[Salvador Pérez] Ara Tsunami Democràtic, i després…?

No Comment

Ja hi tornem a ser, ara tot el que afecti l’anomenat procés independentista, serà terrorisme, així l’Estat tindrà tota la impunitat per a fer el que vulgui. No n’ha tingut prou amb una farsa de judici i amb una sentència injustificable, que ara tot serà el mateix i la pèrdua de drets de la ciutadania és més que evident. L’acusació de terrorisme a més ho admet tot, torturar, incomplir les Lleis bàsiques, assassinar en nom de l’Estat, perseguir persones i partits així com la seva il·legalització, i tot allò on les clavegueres de l’Estat ho permeten tot, inclús amenaçar a un altre Estat com Bèlgica en tot el tema dels exiliats.

Ara l’Audiència Nacional ha promogut una investigació contra Tsunami Democràtic, que li ha demanat a la Guàrdia Civil que segons aquesta, és una associació criminal que promou accions terroristes. I com ja era una evidència, en una entrevista a policies nacionals i guàrdies civils afirmen que ells estan amb els unionistes i contra la ciutadania independentista, per tant, s’entén perfectament que s’inventin atestats, detinguin sense cap justificació, reparteixin garrotades sense cap contemplació, i disparin bales de goma directament al cap, i segur que pensen que és una llàstima que no els deixin utilitzar bales de veritat per acabar amb aquesta situació. Tot un despropòsit, on els interessos d’Estat prevaleixen i ho justifiquen tot.

L’Audiència Nacional, antic Tribunal d’Ordre Públic franquista, és una anomalia històrica, hauria d’haver-se eliminat fa anys, ja que és una cova de franquistes reaccionaris que mai han cregut en l’Estat democràtic, on tant la judicatura com la fiscalia actuen amb tota impunitat, sense normes i sota cap control. Complementat per a un Tribunal Suprem que és on acaben els que fan més mèrits per la seva impunitat. Per això després la justícia europea els ha d’esmenar la plana i en són la riota.

I la guàrdia civil, un cos totalment desprestigiat, que falseja informes i que fa una interpretació dels interessos d’Estat totalment interessada i fora de lloc en un Estat democràtic. És un cos militar que va ser creat per a exercir el control polític i social, la repressió i l’assassinat, aplicant el terrorisme d’Estat a tots els pobles i ciutats de l’Estat. La seva desgraciada història està plena d’assassinats, pallisses i morts sobretot contra la dissidència, camperols, obrers, polítics, defensors de les injustícies i la misèria, defensors republicans, assassins de maquis i així una llarga llista. És un cos paramilitar de l’Estat que no mereix cap homenatge, ni dignitat, com ja he dit altres vegades, l’única etapa de dignitat és la d’aquells que es van posar al costat de la segona República, que van ser afusellats i marginats, i encara avui oblidats. És més, molts membres d’aquest cos són votants de Vox, cosa que ja demostra el seu perfil i perillositat. És un cos tacat de sang i de total impunitat.

Cal tenir en compte a més que no és aquest cos qui ha de determinar el que és Tsunami, però això els importa tres cogombres, ells van a lo fàcil, acostumats a actuar amb tota impunitat i indignitat. Acusar-te d’organització criminal i terrorista, ja saben que és penjar-te una llufa que acabarà en un territori complexa i amb el risc d’una sentència jurídica d’alt risc. A més, quan ara s’ha començat a banalitzar el terrorisme, oblidant el que això vol dir i comporta. A més garanteix la intervenció de l’Audiència Nacional com a òrgan jurídic que actuarà en aquests casos per la seva tipificació.

Tsunami Democràtic, que jo sàpiga no ha fet cap acció, ni demanda que justifiqui l’acusació de terrorisme, al contrari, està en contra de la violència com també ha indicat. Però bé, la impunitat de l’Estat i les seves institucions no tenen límits, per això Espanya és poc creïble a nivell europeu, ja que el veuen com un Estat corrupte, amb institucions poc democràtiques, i pervertides en molts àmbits d’un franquisme incrustat. Un Estat que pràctica l’engany i la farsa de forma permanent, fet que genera molta malfiança. El procés català és un fet que el va posant en evidència, demostrant les seves febleses i contradiccions, una democràcia poc consistent i molta neteja a fer, que la transició poc modèlica, no va ser capaç de tirar endavant amb depuracions i canvis reals.

L’Estat està molt ben acostumat quan controla entitats i col·lectius d’estructura definida i jeràrquica. El procés català ha posat en qüestió al mateix Estat, utilitzant eines i processos molt eficients i de molta dificultat per a ser controlats i depurats. L’1 d’octubre no van trobar les urnes, amb tota organització capaç de tirar endavant el procés de votació, amb una ciutadania que tot i les garrotades, va perdre la por, i va tenir capacitat d’autoorganització. Després l’aparició dels CDR, on l’Estat intenta buscar lideratges que no troba, al ser un model transversal, no jerarquitzat. El Tsunami Democràtic, que torna a ser una eina funcional de xarxa on es desconeix la seva organització i membres, amb un alt domini de les xarxes que impossibilita el seu control. I per últim, tot el que comporta les manifestacions als carrers amb enfrontaments amb les forces policials a les ciutats, on no hi ha lideratges clars, i són formes de lluita transversals. Tot aquest sistema de funcionament, genera molts maldecaps a l’Estat, als seus serveis d’informació i repressió, que han d’actuar de forma aleatòria i amb els ulls cecs, amb total improvisació i incapacitat. I com és evident, als responsables de l’Estat, no els agrada anar fent el ridícul.

Els membres de Tsunami tot i els riscos que comporta, haurien d’estar contents que una Audiència Nacional i la guàrdia civil siguin els protagonistes d’aquesta investigació. Dues representacions de l’Estat totalment desprestigiades i que li dóna més dignitat al Tsunami per a fer la seva tasca. I una demostració del missatge que s’envia amb aquesta actuació, que al final s’haurà de recuperar la clandestinitat eficient, per a evitar el terrorisme d’Estat i la seva impunitat posant-lo contra la paret i treure a la llum totes les seves misèries i mentides en referir-se a un veritable Estat democràtic.

De moment ja se li ha tret la carota als Marchenas, Lesmes, Llarenas, Lamelas, Marlascas i Pedro Sánchez de torn, representants d’un Estat barroer, miserable i corrupte en totes les seves institucions, incapaços d’afrontar els problemes, i no pensar en els interessos de la ciutadania, sinó, en els propis i d’una minoria que no vol perdre els seus privilegis.

És una pena, que després de més de quaranta anys, les persones es hagin que situar en la clandestinitat, per les misèries d’un Estat antidemocràtic, corrupte i altament perillós que actua contra la seva ciutadania amb impunitat, però bé, és el que hi ha, i caldrà lluitar-hi amb totes les forces i mecanismes que calgui.

Salvador Pérez Riera

Related Articles

Deixa un comentari