Torna aquest dissabte a Ca n’Anglada el Tombacastanya

No Comment

El petit comerç del barri i les entitats oferiran productes de tardor i activitats lúdiques gratuïtes.

L’Avinguda de Barcelona acollirà una vintena de parades des de les 10h del matí a les 10 de la nit.


L’Associació de Comerç Ca n’Anglada – El Tomb organitza aquest dissabte 16 de novembre la fira de tardor Tombacastanya. Amb aquesta fira, El Tomb pretén dinamitzar el barri i incentivar el comerç de proximitat i local. Enguany, la cita arriba uns dies més tard de l’habitual per no coincidir amb el GastroArt (26/10) i la Fira del bolet (9/11).   

Com és habitual, les parades s’instal·laran al llarg de l’Avinguda de Barcelona, al tram comprès entre els carrers Santo Tomás i Sant Honorat. A banda de la Fira de comerç, durant tot el dia hi haurà activitats dirigides als més petits, amb tallers, jocs, animació infantil i xocolatada per a tothom. La jornada es completarà amb una ballada de country i es tancarà amb un concert de pop-rock a càrrec del grup local El plan de Alberto.

Edició anterior del Tombacastanya. Foto: Connecterrassa

La Fira de tardor Tombacastanya té un component de promoció social i econòmica molt important pel territori. Es tracta d’un esdeveniment en què els comerços, restauradors i tots els sectors tenen l’oportunitat de fer més visible la seva feina a un públic més ampli.

La vinculació de les entitats al territori també es tradueix en una alta participació dins la Fira. Per exemple, l’AVV de Ca n’Anglada, l’esplai de Ca n’Anglada, els alumnes de 4art d’ESO de l’escola Ramon Pont i l’Associació Catalana per l’Amistat i el Futur de Terrassa -ASCAAF- tenen presència pròpia a la Fira. 

Deixa un comentari