[Miquel Mallafré] Ja n’hi ha prou!

1 Comment

Tenen els collons com a síndries. Tota la dreta que ens va destrossar la Sanitat Pública, la investigació i les condicions laborals, surt ara a demanar responsabilitats. Pablo Casado, nega de manera rotunda les retallades del PP en Sanitat. “Ni en els pitjors anys de la crisi ho vam fer”.

Una de les primeres decisions de l’executiu de M. Rajoy un cop va arribar a La Moncloa, va ser anunciar retallades de 10.000 milions d’euros en Sanitat i Educació, aplicant el polèmic Real Decret Llei de 16/2012. Agafeu-me!!!

Netegeu-vos l’escuma de la ràbia, cabrons. Ningú recorda les “marees blanques” que sortien dia sí dia també reclamant mitjans per a la Sanitat Pública? I com el PP allà (Ana Mato) i CiU (Boi Ruiz) aquí, van passar-se les protestes pel folre, privatitzant tota la sanitat, fent fora centenars de sanitaris que van anar-se’n fora del país a treballar? Deu ser deformació professional, però ho recordo com si fos ahir, tinc memòria.

És molt ofensiu que a aquestes alçades haguem de suportar les malvades mentides del PP, són la pitjor pesta que existeix. No, sr. Casado, no. La crisi la va generar José Maria Aznar amb la seva “Ley del suelo” i les seves polítiques neoliberals ultres. El que va venir després (Zapatero) ja es va trobar amb el marron de la bombolla a punt d’esclatar. Aquesta part de la història sempre la negueu com si d’un evangeli apòcrif es tractés. Va ser així. El PP és el responsable de les retallades en la Sanitat, és una evidència sense cap mena de debat.

L’únic que s’ha d’agrair és que un personatge com Casado no estigui al davant d’un govern. Imagineu-vos per un moment a ineptes útils, tipus Montoro, Cospedal, Sáenz de Santamaria, Zoido, Báñez, Dastis, Mato o Dolors Montserrat… les plagues d’Egipte al costat de la seva gestió, serien un relat romàntic. Pablo Casado, té l’arrogància i la maldat dels idiotes, s’atreveix a demanar solvència a tothom i en especial al govern. Ell? La Sanitat (burro) està derivada a les comunitats, tot el PP, sou un magatzem de totxos defectuosos. Preocupa’t per la situació del teu país, ni per un sol instant saps estar a l’alçada, cretí.

Vostè és un personatge amb un defecte de fàbrica, igual que tots els seus que van fer les grans retallades en tot l’àmbit social. A part de negar la major, queda poc per despenjar-vos amb què la democràcia la va dur Franco, al temps. La dreta espanyola no és una aliada en la lluita contra l’epidèmia, més aviat forma part d’ ella.

miquel mallafré, 24 de març de 2020

Related Articles

1 Comment

  1. Joan M Gutiérrez

    Miquel, magnífic article

Deixa un comentari