L’Hotel Don Cándido acollirà el personal sanitari de Mútua i Hospital de Terrassa com a centre de serveis

No Comment

El personal sanitari podrà fer servir les instal·lacions de l’hotel com a dutxes i vestuaris i espai per a descans.

Entre altres mesures de prevenció decretades per l’Ajuntament, es tanquen totes fonts de places i parcs de la ciutat.


L’Ajuntament de Terrassa informa que el Govern municipal ha acordat crear un Centre de Serveis per a tot el personal dels centres sanitaris de la ciutat a l’Hotel Don Cándido. L’acord al qual s’ha arribat amb l’empresa permetrà disposar de les 76 habitacions de l’establiment per destinar-les a aquest servei.

El Centre de Serveis per a personal sanitari es posarà en marxa demà divendres 27 de març. Tot el personal sanitari que ho desitgi, un cop finalitzi el seu torn de treball i abans de tornar a casa, podran fer-lo servir com a dutxes i vestuaris, espais per a descans, amb les condicions higièniques adaptades a l’actual situació. També podran fer servir lliurement l’aparcament.

Aquesta decisió s’ha pres en resposta a les demandes per part de molts professionals del sector sanitari a l’Ajuntament els darrers dies, per tal de disposar d’un espai que compti amb serveis d’aquestes característiques. Les direccions de l’Hospital de Terrassa i Mútua Terrassa establiran aquelles persones que estaran autoritzades a utilitzar el nou servei. 

Per a l’acollida de professionals de la sanitat dels centres de Mútua i Hospital es tindrà en compte especialment, si cal prioritzar, el nivell de risc laboral de cada persona, així com la vulnerabilitat del seu entorn familiar. Per altra banda, el nou Centre de Serveis també podrà acollir professionals sanitaris de la ciutat que treballin a centres d’altres poblacions.

Pàrquing del Passeig gratuït per al personal sanitari de Mútua

Entre el degoteig de mesures de prevenció que l’Ajuntament està realitzant a causa de la crisi del Covid-19, s’ha establert també un acord amb el Pàrquing del Passeig (Passeig del Comte d’Ègara, 11) per tal que el personal sanitari de Mútua Terrassa pugui estacionar-hi els seus vehicles gratuïtament les 24 hores del dia. L’Ajuntament autoritzarà, excepcionalment, l’obertura del pàrquing en aquest horari. Aquesta mesura va entrar en vigor ahir dimecres a partir de les 19 h.

També s’ha determinat el tancament de totes les fonts de les places i espais públics de la ciutat, excepte les de les àrees de lliure circulació de gossos que funcionen de manera independent. Sí que es veuran afectades les àrees situades dins el Parc de Vallparadís –la del Torrent Monner i la de Les Hortes del Frares-, donat que els comptadors que els donen subministrament són els mateixos que donen aigua a les fonts d’aigua potable.

La zona de lliure circulació de gossos del Parc de Vallparadis sud, a Can Jofresa, continuarà tenint servei d’aigua.

Deixa un comentari