Queixes veïnals per la manca de recursos sanitaris del consultori de Viladecavalls

No Comment

La Plataforma Defensem el Consultori de Viladecavalls ha convocat per avui dijous 8 d’octubre una concentració a les 18h, davant el consultori mèdic del poble, per protestar per la manca de recursos i previsió del servei de salut que gestiona el Consorci Mútua Terrassa.

Després de 6 mesos a causa de la pandèmia, aquesta setmana s’ha reobert el consultori de Viladecavalls. Tanmateix, informa la Plataforma, només s’hi ofereix el servei d’infermeria un matí i una tarda per setmana, la qual cosa consideren “totalment insuficient”, tenint en compte la ràtio de població. Així doncs, de manera indefinida els viladecavallencs seguiran havent de desplaçar-se a al CAP Ernest Lluch de Can Tries, un centre d’atenció primària també infradotat de recursos.

Els vilatans han rebut amb incertesa l’anunci recent de la construcció d’un nou consultori finançat per la Diputació, del qual encara no s’han concretat terminis ni dotació de recursos humans i materials. Els vilatans, doncs, viuen amb angoixa una situació que de moment no té data de caducitat i que s’arrossega des del 2018, afirma la Plataforma, veient com de manera progressiva han anat perdent el servei de salut a poble.

Aquesta plataforma ciutadana té com a objectiu aglutinar entitats, partits polítics i tota la ciutadania en una reivindicació de poble i per al poble per reclamar els recursos humans i materials que els pertoquen.

Deixa un comentari