11è Torneig Hockey Solidari: Vitalitat, Veterania i Victòria de la Solidaritat

No Comment

Més de 40.000 € recaptats i 800 participants en una jornada de festa, esport i voluntariat celebrada al CD Terrassa.

Les instal·lacions del CD Terrassa van acollir el 8 de juny, la 11a edició del Torneig de Hockey Solidari (THS), que aquest any se celebrava en favor de les entitats terrassenques AMPA Escola Mare de Déu de Montserrat, Associació Alba, Associació Associació Educativa Can Palet i Grup de Colònies Ca n’Anglada

Prop de 800 esportistes van participar en les diferents competicions de hoquei, pàdel, tennis, cursa, caminada i spinning. Els més de 40.000€ recaptats en aquesta onzena edició eleven a prop de 401.000€ la xifra total aconseguida per l’esdeveniment des de l’any 2009, una aportació que ha permès ajudar quaranta tres projectes solidaris al llarg de tot aquest temps.

L’Associació ampliava la seva família aquest any amb la inclusió del Matadepera 88, que s’afegeix als altres quatre clubs organitzadors: Atlètic, Egara, CD Terrassa i Línia 22. El torneig, que ja ha esdevingut una iniciativa de referència a Terrassa i Matadepera, ha rebut el reconeixement de totes les institucions municipals i esportives, així com de les diverses entitats socials d’aquestes localitats.

Esport, reconeixement, il·lusió, veterania i futur

La cursa i la caminada donaven el tret de sortida al 11 THS a les 9 del matí. A partir de les 10 s’iniciaven el hoquei, el pàdel, el tennis i el frontennis que es van allargar fins a les 19h. Durant el dia van tenir lloc també sessions d’ spinning dirigides per monitors voluntaris. I, com sempre, la tradicional tómbola solidària va amenitzar la jornada, tot repartint un munt de regals.

L’acte institucional del torneig va tenir lloc a les 12 del migdia i va comptar amb la presència de diverses autoritats locals i esportives, entre elles els alcaldes en funcions de Terrassa i Matadepera, Alfredo Vega i Mireia Solsona; Eva Candela, regidora de Drets socials i serveis a les persones de l’ajuntament de Terrassa; Quico Sala, regidor d’Esports i Montse Royes, Regidora de governació participació i atenció ciutadana de l’ajuntament de Matadepera; Xavier Adell, president de la Federació Catalana de Hockey; Laura Márquez, vocal de Hockey Social de la Real Federación Española de Hockey; Francesc Salvatella, president de Hockey per Terrassa; i els presidents dels clubs terrassencs Pere Marcet, del Club Egara, Josep Maria Biosca del ATHC, Lídia Martí del CD Terrassa, Raúl Galy del Línia 22 i Ton Pons del Matadepera.

Des de l’Associació Torneig Hockey Solidari es va agrair a tots els voluntaris que han fet possible la celebració de l’esdeveniment i es va destacar la implicació, un any més, dels patrocinadors i esportistes que fan d’aquest un torneig consolidat i amb futur. Segons paraules de la presidenta, Carmen Mas, “ha estat un Solidari molt tranquil, tot ha anat rodat. I és que la veterania és un grau, però també la il·lusió que hi posen els més joves. Cada any hi ha cares noves, i això vol dir futur per al torneig i victòria de la solidaritat per molt de temps ”.

Voluntaris de les associacions beneficiàries van ser presents al llarg del dia per donar suport en l’organització de les diferents activitats. En definitiva, una jornada de festa, esport i voluntariat, que va comptar amb la col·laboració de múltiples patrocinadors.

Related Articles

Deixa un comentari