“Escenes Locals” clou la seva onzena edició amb dues obres de temàtica social

No Comment

Escenes Locals“,  la iniciativa municipal per acostar el teatre no professional als diferents barris i districtes de la ciutat, tanca la seva onzena edició aquest cap de setmana amb la representació de Modou, madou i Les escorxadores.

Modou, madou,  que es representarà el 17 de juny a les 18:30h a la Sala Crespi del Casal de Sant Pere, es tracta d’una tragicomèdia per a tots els públics, dirigida per Nadia Zúñiga. L’obra parla de Moussa, un nen senegalés que emprèn un viatge a un nou món am la il·lusió de trobar un paradís i conèixer al seu ídol de futbol. La realitat que acabarà trobant el Moussa serà totalment diferent a allò que ell havia somiat.

La següent obra, Les escorxadores, és un drama per al públic adult dirigit per Òscar Muñoz que serà representat al Centre Cívic President Macià, diumenge 18 de juny a les 18:30h. Les escorxadores està ambientada a la revolució industrial en un moment en que les dones s’han incorporat al treball assalariat i, malgrat no tenir els mateixos drets que els homes, viuen aquest moment com el començament d’una era que sembla reservar un futur millor per a elles.

 

Portada_escenes locals2017

In : Cultura

Related Articles

Deixa un comentari