3a Terregada de jocs a la plaça del Vapor Ventalló, 20 maig

No Comment

3ra Terregada de jocs

Un any més, el Centre de Normalització Lingüística de Terrassa i Rubí organitza la Terregada de Jocs, aquesta edició és la 3a, a la plaça del Vapor Ventalló de Terrassa. L’activitat neix de la campanya I tu, jugues en català? del Consorci per a la Normalització Lingüística.

El Servei Local de Català, el Centre Excursionista de Terrassa, la botiga Landròmina i el grup de jugadors Stas Tarat muntaran taules amb jocs perquè hi pugui jugar des del públic familiar als jugadors més avesats que vulguin conèixer les darreres novetats.

botomalarrassa

Els autors també tindran un espai per presentar els seus prototips. I un taller dirigit i dinamitzat per l’experta Nes Planas que ajudarà a crear una joguina!

També hi haurà el Tocajocs del Miqui Giménez, que completarà els jocs de taula amb el que són jocs tradicionals i populars distribuïts per la plaça.

Tot el programa és més que interessant, però especialment caldria no perdre’s les partides de Catan, D’Xwing, Muskin, Màgic, Codi Secret i altres.

L’horari serà de 12 a 20 hores i l’accés serà gratuït. Per conèixer totes les activitats podeu consultar el programa sencer a Facebook!

Qui tingui gana podrà fer un mos perquè s’oferiran tastets de botifarra terregada gràcies al Gremi i a l’Escola d’Hostaleria de Terrassa.

Related Articles

Deixa un comentari