A Vacarisses, els blauturquesa confirmen el bon moment

No Comment
4d7 amb agulla dels Castellers a Vacarisses. Foto CdT 4d7 amb agulla dels Castellers a Vacarisses. Foto CdT

El passat dissabte a la tarda, els Castellers de Terrassa actuaren a Vacarisses acompanyats dels Castellers de Cornellà en motiu de la seva Festa Major petita.

Els blauturquesa encarregats d’obrir l’actuació varen començar amb el 5 de 7, castell del que van haver de desmuntar un primer peu per algun error a l’encaix entre la pinya i els segons. A la segona però els Castellers de Terrassa tot i amb algun desajust de mides a la part de la torre i amb l’estrena d’un «dos» varen descarregar el castell sense problemes, demostrant així la solidesa que tenen amb aquesta construcció fruit de la bona feina a l’assaig.

A segona ronda va arribar el torn del 7 de 7, un castell que els del carrer Pasteur han sovintejat aquest primer tram de temporada i que els ha permès en aquest cas estrenar un segon a la rengla del castell. El 7 va pujar seré en tot moment i mantenint les mides es va descarregar sense cap complicació.

botomalarrassa

Per a finalitzar la ronda, els Castellers de Terrassa escolliren el 4 de 7 amb el pilar, castell que van haver de treballar ja que una de les rengles va quedar un pèl oberta, destacar el treball de l’espadat de 5 que tot i no estar ben acomodat no va fer perillar l’estructura. Bona feina dels de Terrassa que van finalitzar l’actuació amb un pilar de 5 i dos pilars de 4.

A destacar el gruix de camises blauturqueses que es van desplaçar a Vacarisses tot i tractar-se d’una actuació de dissabte a la tarda, fet que demostra el bon estat de salut en què es troba la colla.

Els Castellers de Cornellà que van actuar segons en ordre arribaren una mica justos d’efectius a aquesta actuació, condicionats pel fet d’actuar dissabte a la tarda i de tenir actuació també a l’endemà. Els de la camisa lila van arrancar amb un segur 5 de 6 per atacar el 4 de 7 a segona ronda castell que al no estar ben lligat de mides i amb alguna indecisió varen haver de desmuntar en un primer intent, tot seguit el varen tornar a intentar descarregant-lo amb ofici. A tercera ronda els de Cornellà varen descarregar un segur 3 de 7 i varen tancar l’actuació amb un pilar de 4 aixecat per sota.

D’aquesta manera els Castellers de Terrassa finalitzen el primer tram de temporada i enceten el mes previ a la Festa Major de la ciutat amb empenta i il·lusió, els blauturquesa intensificaran la feina als assajos durant aquest mes per arribar amb les millors condicions a una de les cites més importants de la seva temporada castellera. El cap de setmana vinent però els del carrer Pasteur tenen dues actuacions de gran importància, dissabte a la tarda actuaran a Tarragona a la Diada del Local de la Colla Jove i diumenge al migdia a la Festa Major del barri de Ca n’Aurell.

Related Articles

Deixa un comentari