Ajornada la Nit del Misteri d’entrega de premis literaris organitzada per Òmnium Terrassa

No Comment

Òmnium Terrassa informa que la Nit del Misteri, moment de l’entrega de premis literaris, un d’ells el Premi Ferran Canyameres de novel·la d’intriga, i que estava prevista per al 25 de juny, ha estat ajornada fins que es doni a conèixer una nova data. El Ferran Canyameres és el més ben dotat a Catalunya en el seu gènere.

En conjunt, a les diferents categories, hi ha hagut una alta participació, un centenar d’originals rebuts fins el passat mes d’abril quan va concloure el termini de presentació d’obres, segons informa l’entitat organitzadora.

Aquesta entrega de premis s’havia previst que se celebrés, com cada any, a la Nova Jazz Cava. Des de la Comissió dels premis i els secretaris de les diferents categories del jurat, s’ha pres la decisió d’ajornar l’entrega de premis i la festa de la Nit del Misteri fins més endavant.

Els jurats de les diferents categories ja han començat amb la lectura de les obres per, finalment, poder fer públic el seu veredicte amb els guanyadors de cada categoria. Òmnium Terrassa afirma que, tot i els moments excepcionals que estem patint a causa de la pandèmia de la Covid-19, “no volem deixar de reivindicar el sector cultural del nostre país, la cultura ens farà lliures”.

Related Articles

Deixa un comentari