Alumnes del taller de fotografia de concerts de la Casa de la Música exposen les seves instantànies

No Comment

La Casa de la Música de terrassa inaugura una exposició de fotos dels alumnes del curs de fotografia de concerts a El Vapor de la Casa de la Música de Terrassa

El passat mes d’abril la Casa de la Música de Terrassa posava en marxa un taller inèdit a la ciutat: fotografia de concerts de música en viu.
El curs, tutoritzat pel fotògraf terrassenc Marc Castellet pretenia fer una aproximació a les tècniques bàsiques de la fotografia aplicada als elements vius que conformen un concert de música en directe.

El taller ha resultat ser un èxit, tant de participació com d’aprofitament perquè ha culminat amb una seriosa exposició d’algunes de les obres de 5 alumnes. L’exposició s’inaugurarà aquest dijous dia 28 de juny a les 5 de la tarda i es podrà veure durant 9 dies a El Vapor, l’espai de creació musical de la Casa de la Música de Terrassa.

Les 23 instantànies que s’hi podran veure han estat preses durant els concerts de Blaumut -a la sala Faktoria-, Cabaret Misêria -a la Nova Jazz Cava-, Sergi Estella i Thorpedians -dins del XV Festival Sant Pere Sona! del barri de Sant Pere-.

La mostra es podrà visitar els dies 28, 29 i 30 de juny i 1, 2, 4, 5, 6 i 7 de juliol, per tant, també dins dels dies de la Festa Major de Terrassa. L’horari de visites serà de 17 h a 20 h. L’espai que l’acollirà és  El Vapor de la Casa de la Música de Terrassa situat al carrer Mare de Déu dels Àngels, 76.

La cloenda, dissabte 7 de juliol, comptarà amb l’actuació en directe del cantautor Roger Argemí.

La Casa de la Música de terrassa inaugura una exposició de fotos dels alumnes del curs de fotografia de concerts

DADES:
Durada de l’exposició: dies 28, 29 i 30 de juny i 1, 2, 4, 5, 6 i 7 de juliol.
Horari de l’exposició: de 17 h a 20 h
Organitza: Casa de la Música de Terrassa
Lloc: El Vapor, espai de Creació Musical (C/ Mare de Déu dels Àngels, 76 -interior- Terrassa).

Related Articles

Deixa un comentari