Amics de les Arts prepara la Fira del Dibuix de l’octubre

No Comment

La 40a Fira del Dibuix va escalfant motors. Organitzada per Amics de les Arts i Joventuts Musicals, la cita a celebrar el pròxim 7 d’octubre arribarà enguany a la seva quarantena edició. Serà diumenge, des de les 11 del matí fins a les 8 del vespre a la Plaça Vella.

Es tracta d’un esdeveniment festiu i d’apropament del món de les arts visuals al carrer, despullat de les parets de les sales comercials, on els artistes mostren darrere d’una taula la seva obra: des d’esbossos, estudis, proves fins a obra definitiva. Tot a través d’una varietat de tècniques com el dibuix, la pintura, la il·lustració i el còmic. I amb estils molt variats que van del figuratiu fins a l’abstracte, amb artistes de la ciutat i també de la resta de Catalunya.

La preinscripció a la Fira, segons les bases d’aquesta, es podrà realitzar el mes de setembre: del 3 al 12 per als socis, i del 17 al 21 setembre per als no socis. La inscripció a la Fira es manté al preu de 30 € per als socis i 40 € pels no socis. Les subscripcions es poden realitzar a través de la web de l’entitat.

Dibuix i còmic

Un any més, la Fira del Dibuix comptarà amb la presència dels “urban scketchers”, un moviment artístic cada vegada més ampli que donarà color amb el seu dibuix tant a la plaça com al centre la ciutat. Igualment se seguirà gaudint, informa Amics de les Arts, dels dibuixants de còmic i dels il·lustradors que mostraran la seva obra, a més de veure com creen els seus personatges i ambients a partir d’un estri de dibuix.

Related Articles

Deixa un comentari