Anaïs Vila i Gerard de Pablo (Pantaleó) es fusionen en un concert de distància curta

No Comment

Les veus de la cantautora de Santpedor i el vocalista terrassenc de Pantaleó crearan una atmosfera potent i sensible al cafè-bar Amics de les Arts.

Els artistes versionaran simultàniament les cançons dels seus projectes. La veu melosa i càlida d’Anaïs Nin s’entrellaçarà amb la sonoritat enèrgica i lluminosa de De Pablo. Alhora, Nin aportarà el seu univers de composicions pròpies escrites entre Liverpool i Barcelona. El resultat serà un concert dolç i intimista que es podrà veure per primera vegada a Terrassa aquest proper divendres dia 19 a les 23.30 al cafè-bar dels Amics de les Arts.

És la primera vegada que els artistes s’uneixen per dur a terme aquest projecte fresc, dolç i intimista en què versionen temes dels seus darrers àlbums. Les cançons de Fosc, cançons per veure-hi clar (Temps Record 2017) i de L’Apartament (Petits Miracles, 2017) cobren una interpretació totalment nova i adaptada al duet de veus i guitarres.

El resultat d’aquesta fusió serà un concert de distància curta amb taquilla inversa. Un projecte que s’han proposat presentar en diversos concerts acústics i a pèl en espais íntims i ermites que han servit perquè el públic es vagi enamorant d’ells i s’embriagui de les seves veus.

SOBRE ELS ARTISTES

Anaïs Vila va treure l’any 2015 el seu primer disc de cançons pròpies sota el nom d’Entre els dits (Temsp Record). Després d’anys de tocar en molts escenaris i amb diversos grups va començar a editar projectes propis i va presentar, durant dos anys i mig, el seu CD per tot Catalunya. Ha estat Finalista dels Premis Desoberta i dels Enderrock com a artista revelació i millor cançó d’autor per Entre els dits. El seu segon disc d’estudi, Fosc, cançons per veure-hi clar (Temps Record) ha estat finançat amb una campanya de micromecenatge i l’ha presentat a Liverpool i al Festival Barnasants 2018, entre d’altres.

Gerard de Pablo és el cantant i compositor terrassenc de Pantaleó i l’any 2013 es retroba amb el seu ser més sincer i desperta tot de melodies i lletres que tenia guardades en el seu racó més íntim. Va decidir fer créixer aquestes cançons de forma conjunta i és així com es va constituir el grup. Va guanyar el Premi Joventut del Sona 9 després de maquetar el seu primer CD i l’any 2015 el presenten Reina Victòria (Petits Miracles). El grup va rebre una bona acollida per part del públic i dels mitjans especialitzats. El CD es va presentar arreu de Catalunya i el grup va tocar a diversos festivals. El 2017 van editar l’LP L’apartament i aquest 2018 la banda es segueix consolidant dins del panorama pop de música en català.

 

Related Articles

Deixa un comentari