Aquest cap de setmana arriba el Serendipia Art Market, mercat d’il·lustració de km0

No Comment

Divendres 22 i dissabte 23 de novembre tindrà lloc el Serendipia art market, un mercat d’art centrat en la il·lustració km0 acompanyat de concerts, parades de llibres infantils i activitats per als més menuts.

Totes les activitats són gratuïtes i tindran lloc a l’Estudi Tigomigo, al carrer Viveret número 17.


L’objectiu del festival és apropar la il·lustració i l’art a tots els públics, i apostar per creadors locals. Per això trobarem preus per a totes les butxaques, perquè tothom pugui endur-se els seus regals de Nadal.

El mercat obrirà les portes el divendres 22 a les 18 hores, i hi podrem trobar una vintena d’artistes exposant les seves darreres creacions acompanyats de música en directe. 

A més de les obres d’art, en el mercat també trobareu una parada de llibres infantils a càrrec de la llibreria l’Orella Verda.

Concerts, performances, pintacares…

“Hem volgut crear un esdeveniment alegre, molt participatiu i obert a tothom: grans, joves, petits, mascotes… tothom és benvingut” – asseguren la Judith Con H i el Paulo Cacais, els organitzadors. Aquesta voluntat es nota en l’ampli ventall d’activitats pensades per a tots els públics.

La cantautora Mabel Flores serà l’encarregada d’inaugurar el mercat a les 19.30 h, amb un concert on s’uniran música i poesia. A les 20.30 h. la seguirà Dj Sunglist amenitzant la vetllada amb electroswing.

Dissabte al matí serà el torn dels més petits amb pintacares gratuïts i un taller per fer un mural entre tots. A les 12 h podrem gaudir d’un vermut musical i a les 13 h la il·lustradora i dissenyadora Kala Kuns realitzarà un mural col·lectiu. Sota el títol “Perd la por al blanc”, l’artista convidarà a tots els participants a fer un collage agafant elements de tres pots amb noms tan suggerents com “Idees” “Retalls” i “Retoladors”.

Després de dinar, a les 16 h, es reprendran les activitats amb una taula rodona sobre Il·lustració i mercat. A la tarda l’artista Inked Shirart pintarà en directe amb tintes d’alcohol, experimentant amb resines i art fluid. I ens acomiadarem amb una performance de l’artista egarenc Mandelropes.

Deixa un comentari