Aquesta primavera la música negra torna a Terrassa a través del Ritme&Soul festival

No Comment

Després de l’èxit de l’any passat arriba la segona edició del Ritme & Soul amb l’objectiu de consolidar aquest festival.

Al llarg de l’any s’han realitzat diversos cicles Ritme & Soul on a través de xerrades, concerts i punxades han acostat la música negra i alguns dels seus noms més emblemàtics.

El proper dissabte 26 de maig arriba la segona edició del festival de música negra de Terrassa, el Ritme & Soul. Després de 5 anys organitzant el Diegoestival, l’associació Soulsystem torna amb una consolidada proposta: Concerts d’una gran qualitat es concentren en una llarga nit fent vibrar la Nova Jazz Cava de Terrassa. El soul, R&B, ska, reggae,.. són el motor d’aquest festival entorn la cultura de la música negra, per tal de difondre-la i promoure’n la subcultura que l’envolta. 

Aquesta edició  consta de tres concerts i una sessió vinílica que faran ballar a ritme de soul, reggae i Rhythm and Blues.  

Cartell concert Black is Back

 

Ja a la tarda, a partir de les 17h,  al pati de la Jazz Cava, i com a novetat d’enguany, es començarà amb una sessió de punxadiscos.

Cap a les  19:00 el  grup egarenc Black is back ,trio acústic de temes d’Amy Winehouse format per Aurora Coca (Veu), Berta Massot (Teclat) i Pau Gurpegui (Percussió i Guitarra), ofererià un concert gratuït.

 

 

 

Els tres concerts programats a partir de les 22:30 son:

 

Cartell segona edició del Ritme&Soul Festival

 THE SICK BOYS

Una banda formada l’any 2013 per uns joves de Barcelona amants del Rock n’Roll i elSwing. Des de llavors han estat inundant els escenaris de Rock & Roll, seguint els patrons de Little Richard, Jerry Lee Lewis, Louis Prima i Stray Cats entre molts altres. Es tractad’una banda amb un directe especialment enèrgic donant-li un toc personal a aquests estils tan clàssics. Transmetent un ambient festiu amb les seves composicions pròpies i deixant entreveure alguna versió a manera d’homenatge, els seus ritmes ballables i la seva posada en escena no deixaran indiferent a ningú.

ANAUT

Una de les bandes referents del soul i r&b, i ens presenten el seu tercer àlbum d´estudi “Hello There”. Després de “140” (2013) i “Time goes on”(2016), el grup reforma el seu peculiar còctel de soul, r&b, folk i rock, i afegeix altres elements buscant la mescla perfecta. En aquesta nova etapa, Anaut compta amb un so més profund, càlid i orgànic. Des dels seus inicis al 2013, en la efervescent escena de soul madrilenya, Anaut ha anat creixent i posicionant-se com una de les principals bandes de la nova fornada d’“American Music”.

MANGO WOOD

Grup d’Early Reggae i Rocksteady amb membres de grups com Upsttemians, Einstein, Ready Getters, Rude Pride, Hypocondriacs, The crepitans, Free Mode, etc. El seu estil es centra en els sons més Oldies (antics) Jamaicans però amb una versatilitat que permet al grup tocar en directe tant com a banda com en acústic. Sent un grup amb una història curta, les seves files estan compostes per membres amb més de 10 anys d’experiència en festivals nacionals i internacionals, Lp ‘s, Singles, etc. La seva potent secció vocal recorda a diversos grups de finals dels 60 com Maytones, Versatiles, Kingstonians, Ethiopians, etc i la seva sòlida secció instrumental dota al grup d’un so antic molt característic.

Trobareu tota la informació detallada sobre els grups, entrades, etc., al web oficial del festival www.ritmeandsoul.org

Related Articles

Deixa un comentari