Arriba a l’abril el 16è cicle “El cinema i la mort” al Cinema Catalunya

No Comment

Les entrades es vendran a un euro i tota la recaptació anirà a El Rebost.


Funerària de Terrassa ha programat la projecció de quatre pel·lícules en l’edició número 16 del cicle “El cinema i la mort”. Les projeccions tindran lloc els quatre dimarts d’abril en sessió doble, amb projeccions a les 16.30 i a les 19.30h, al Cinema Catalunya.

Enguany, els quatre títols seleccionats són films estrenats el 2016 en el circuit independent nord-americà. Com és habitual, totes les pel·lícules tracten directa o indirectament el tema de la mort. 

Les entrades per a totes les sessions es vendran a un euro, i la recaptació de tot el cicle es destinarà íntegrament al Centre de Distribució Social d’Aliments El Rebost. Les entrades es poden recollir al Cinema Catalunya a partir del dimecres anterior a cada projecció, de 18 a 22 h.

El cicle arrenca el 3 d’abril amb Manchester by the Sea, de Kenneth Lonergan, la història d’un home que torna al seu poble natal, després de la mort del seu germà. Allà haurà de fer-se càrrec del seu nebot adolescent i enfrontarà el passat tràgic que el va fer abandonar el poble.

El 10 d’abril serà el torn de Captain Fantastic, de Matt Ross. En aquesta cinta, Ben (Viggo Mortensen) i la seva família viuen als boscos completament aïllats de les comoditats de la vida moderna i la societat de consum. Una situació tràgica farà que hagin de deixar la seva peculiar manera de viure i tornar temporalment a la
civilització. 

La tercera pel·lícula, el 17 d’abril, serà la gran triomfadora dels Goya i els Gaudí de 2017, Un monstruo viene a verme, de J.A. Bayona. És la història d’un adolescent que, davant la separació dels seus pares i la malaltia de la seva mare, es refugia en la pintura, i dibuixa de manera recorrent un monstre a partir d’un arbre del jardí. Una nit, la criatura cobra vida per d’ajudar-lo a superar les seves pors.

Tancarà el cicle Como reinas, d’Andy Tennant, protagonitzada per Shirley MacLaine i Jessica Lange. En aquest film, una vídua rep per error cinc milions de dòlars de l’assegurança de vida del seu marit i decideix anar-se’n de viatge amb la seva millor amiga.

Funerària de Terrassa ofereix el cicle “El cinema i la mort” des de l’any 2003 amb l’objectiu d’ajudar a normalitzar l’acceptació i el tractament de la mort i apropar-nos a un tema que, culturalment, és sovint encara tabú en la societat.

Trobareu més informació a http://funerariaterrassa.cat/cinema2018/

Related Articles

Deixa un comentari