Diumenge arriba el TMM’19 amb Xiula i Allwoods inaugurant la nova temporada

No Comment

La Nova Jazz Cava acull la pedagògica proposta familiar dels Xiula i el country dels terrassencs Allwoods per obrir la temporada 2019 de Terrassa Música Moderna

Diumenge comença el TMM d’enguany amb dues propostes, la primera pensada per les famílies amb Xiula, i la segona per aquelles persones que vulguin gaudir del country amb els terrassencs Allwoods.  Ambdues tindran lloc a la Nova Jazz Cava, a les 12h. i a les 20h. respectivament.

Grup Xiula obra el TMM'19 oferint un espectacle familiar Grup Xiula obra el TMM’19 oferint un espectacle familiar

Amb la música, l’humor i acompanyats per projeccions anatòmiques sorprenents, els quatre components de Xiula s’enfrontaran al sucre, vibraran amb els polls, gaudiran d’una meditació màntrica col·lectiva, rapejaran sobre la verdura i el peix, i tractaran altres temes que afecten a tothom, com els mocs o les pantalles. Melodies modernes i lletres crítiques en un espectacle interactiu per a tots els públics.

El country dels terrassencs Allwoods tanca la inauguració del TMM'19 El country dels terrassencs Allwoods tanca la inauguració del TMM’19

Inspirats en la genuïnitat dels grans artistes de la música americana i el country per sobre de tot, els 6 músics que componen Allwoods oferiran un directe que alguns medis de comunicació han classificat d'”impecable”: una combinació de cançons pròpies i versions de hit line dance de tots els temps per a poder gaudir d’un concert qualitatiu i a la vegada apte pel ball on es sumen el valor instrumental que tenen els artistes més nous i potents del CMA amb el seu propi estil i la seva denominació d’origen.

Més informació a l’agenda

 

 

Related Articles

Deixa un comentari