Arriba el «bitllofest» aquest dissabte per fer possible la Mulassa de Terrassa

No Comment

Les entitats de cultura popular La Xemeneia i la Mulassa organitzen un campionat de bitlles catalanes al barri de Sant Pere.

Es tracta de la primera acció per recollir fons per construir la nova bèstia.


La plaça de Rosa Mora, al barri de Sant Pere, acollirà aquest dissabte 17 de març el I Campionat de Bitlles Catalanes de La Mulassa, batejat com a “bitllofest”, organitzat per La Xemeneia i la comissió de la Mulassa.

L’objectiu de la jornada és, a més de passar una bona estona amb un esport tradicional i divertit i crear vincles entre els diferents col·lectius de la ciutat, recollir fons per la construcció de la Mulassa de Terrassa, la nova figura de bestiari festiu de la ciutat.

El torneig està dirigit especialment a entitats culturals i col·lectius socials de la ciutat, tot i que les inscripcions estan obertes a tota la ciutadania. Els equips han d’estar formats per un mínim de quatre persones, i, si pot ser, es demana que siguin mixtes. La inscripció de cada equip té un preu de 20 euros, que aniran destinats a la Mulassa.

La jornada començarà a les deu del matí, i la durada dependrà del nombre d’equips inscrits finalment. Les inscripcions estan obertes fins el mateix dissabte al matí, tot i que l’organització ha demanat que es facin anticipadament, en la mesura del possible, amb un correu a laxemeneia@laxemeneia.cat.

Durant el campionat, a més, hi haurà música, una barra de begudes amb preus populars i també un dinar obert a tothom.

Aquest és el primer acte per recollir finançament popular per la construcció de la Mulassa, una nova figura de bestiari popular, combativa i festiva, que vol estrenar-se en els propers mesos.

Related Articles

Deixa un comentari