Arriba el Febrer Negre, literatura i cinema negre

No Comment

febrernegre

L’Ateneu Candela acull la tercera edició del Febrer Negre, cicle de literatura i cinema negre que combina diferents propostes culturals i que compta amb el suport de diferents col·lectius presents a l’espai, com ara Videodrome, el Café del Candela o la llibreria Synusia.

El cartell d’enguany ha estat dissenyat per la Mariona Alberich i recull totes les activitats relacionades amb el Febrer Negre 2017 des de presentacions de novel·les negres com ara «Sense cadàver» de Fàtima Llambrich a lectures dramatitzades d’Agatha Christie. Més enllà de les activitats purament literàries, al Febrer Negre també hi ha lloc per a la Celebració d’un Carnestoltes en clau noir o les ofertes gastronòmiques com ara el Sopar Negrecriminal.

El Febrer Negre també compta amb el seu propi concurs de relats breus, el Ràfegues Negres, organitzat amb la col·laboració de la llibreria Synusia i del periòdic Malarrassa. El concurs estarà obert a la participació de totes les persones de més de 16 anys que presentin relats inèdits, en castellà o català, de temàtica policíaca.

Related Articles

Deixa un comentari