Arriba la 1a Setmana de Jocs al Carrer, del 4 al 8 de setembre

No Comment

Jocs-de-Carrer-cartellDes del dilluns 4 i fins al divendres 8 de setembre, la Plaça Ventalló s’omplirà cada dia, de 5 a 8 de la tarda, de les més diverses activitats lúdiques: mankala, bitlles, jocs de taula, petanca, futbol, scrable, jocs dansats… Es tracta de la 1a Setmana de Jocs al Carrer, que organitzen conjuntament les entitats Amics de les Arts i Joventuts Musicals, el Centre Excursionista de Terrassa i l’associació Vet Aquí Que Toca Joc (Miqui Giménez).

 

La Setmana de Jocs al Carrer neix amb el propòsit d’oferir espais lúdics i fomentar el joc al carrer, compartit, familiar, multicultural, no sexista i popular. En el programa d’activitats es barregen jocs tradicionals i moderns, i s’inclou també la narració oral i tallers de construcció de joguines, bitlles, petanca i escacs. Nens i joves podran aprendre com enfilar-se a una cucanya o practicar la punteria i les seves habilitats manuals, entre moltes altres activitats, totes elles de participació lliure i gratuïta.

En paral·lel als jocs i tallers que es realitzaran a la Plaça Ventalló i a les dependències del Centre Excursionista, la Sala Salvador Alavedra d’Amics de les Arts acollirà, del 2 al 10 de setembre, l’exposició Joc a joc, plaça a plaça, realitzada per l’Associació Cultural lo Llaüt d’Ascó i Tocajoc.

El dijous 7 l’oferta d’activitats s’allargarà, amb una sessió de jocs de tauler que se celebrarà entre les 10 i les 12 de la nit.

botomalarrassa

Programació:

Dilluns 4: Jocs de Societat i tauler, amb Òscar Garcia de “Bloc de Pares”.

Dimarts 5: Jocs de Mankala/Aualé, amb Lluís Pinyot.

Dimecres 6: Jocs dansats i musicats, amb Miqui Giménez.

Dijous 7: Futbol botons, amb Enric de “Button maker”.

Divendres 8: Scrable i Jocs de tauler.

I cada dia: Taller de construcció de joguines, bitlles, petanca, escacs i jocs tradicionals de cucanya, llançament, punteria i habilitat.

Dia 7: NIT DE JOCS (Jocs de tauler).
Horari: de 10 a 12 de la nit.

Dies 4, 5, 6, 7 i 8: Espai de NARRACIÓ ORAL. Contes a càrrec de Vet Aquí Que.
Horari: 3/4 de 8 de la tarda.

Del 2 al 10. Exposició: “JOC a JOC, PLAÇA a PLAÇA”, realitzada per l’Associació Cultural Lo Llaüt d’Ascó i Tocajoc.
Horari: de 2/4 de 7 a 2/4 de 9 de la tarda (dilluns tancat). Inauguració, dissabte dia 2, a 2/4 de 8 de la tarda.

Totes les activitats de Joc es duran a terme a la Plaça Vapor Ventalló i dependències del Centre Excursionista de Terrassa (C/ Sant Llorenç, 10).

L’Exposició estarà instal·lada a la sala d’exposicions Joaquim Cardellach d’Amics de les Arts i Joventuts Musicals, (C/ Teatre, 2).

Related Articles

Deixa un comentari