Arriba la Jornada de literatura terrassenca en català, 20 de maig, Biblioteca Central

No Comment


Com cada any per vols de Sant Jordi, Òmnium Terrassa conjuntament amb la Biblioteca Central de Terrassa organitza la presentació de les darreres novetats editorials en català de Terrassa.

Enguany agafa un nou format molt més dinàmic i festiu i amb canvi de nom. Celebrarem la Jornada de literatura terrassenca en català.

Es tracta d’una matinal al pati de la BCT en què, durant un parell d’hores, la periodista Mariona Tomàs farà entrevistes a tots els autors i autores participants on presentaran el seu llibre i el podran vendre i signar. Tot això amb acompanyament musical. La llibreria Cinta serà l’encarregada de proporcionar tots els llibres que es presentaran i que els assistents podran comprar.

Hi ha confirmats una vintena d’autors: Josep Maria Antentas Altarriba, Pere Capdevila, Enric Carreras, el Casal de la Dona, Anna Fernández Álvarez, Joan Francesc Fondevila i Gascón, Joan Gomez i Sagalà, Óscar González Ballesteros, Josep Gòrriz, Guillem-Jordi Graells Andreu, Andreu Grau, Sonia Guillen Colomer, Tessa Julià, Roc Massaguer Busqueta, Jaume Pallarols, Isabel Rivas Macián, Joan Tamayo, Robert Manera, Eloi Falguera i Vicenç Villatoro.

L’activitat serà el dissabte 20 de maig d’11.30 a 13.30 h al pati de la Biblioteca Central de Terrassa, i és un acte obert a tothom. Es podrà accedir des del mateix pati o des de l’entrada principal de la biblioteca.

 

Related Articles

Deixa un comentari