Arriba “El Mercader de Venecia” de la mà de la companyia de Teatre 34 Passes

No Comment

Aquest dissabte 28 d’abril la companyia de Teatre 34 Passes representarà l’obra de teatre El mercader de Venècia de William Shakespeare a la Sala Xavi Sallent  al carrer  Pere de Fices, 25, on aquesta Compañía té la seva seu social.

Amb 13 anys d’història, Teatre 34 Passes, tal com diuen els seus estatuts, han promogut, escenificat i difós el teatre en llengua catalana arreu dels diferents territoris de parla catalana. Ara ho fan amb una obra clàssica de la literatura universal, obra teatral de cinc actes escrits en vers i prosa: El Mercader de Venècia, que es podrà veure els dies 28 i 29 d’abril i el 5 i 6 de maig.

El drama figura entre els més famosos de Shakespeare, sobretot pel personatge de Shylock, que traçat amb robustesa i veracitat ha mogut sempre als grans actors a representar-lo. Personatge que ha creat controvèrsia i diferents interpretacions sobre l’escriptor anglès i el personatge jueu, El Mercader de Venècia és una oportunitat de fer una analítica mirada a temes com l’execució de les lleis, la religió extrema, l’exageració del judici i la venjança desmesurada.

 

Related Articles

Deixa un comentari