“Molt soroll per res”, del Grup de Teatre d’Amics de les Arts, rep 13 premis més

No Comment

Èxit de “Molt soroll per res”: 13 premis a Sant Feliu de Guíxols i Arenys de Mar


L’aclamada comèdia Molt soroll per res de William Shakespeare, dirigida per Toni Garrich i que ha estat portada a escena pel Grup de Teatre d’Amics de les Arts, continua recollint premis i reconeixements arreu de Catalunya. Aquest dissabte 6 de maig, el jurat i el públic del Concurs de teatre amateur de Sant Feliu de Guíxols ha guardonat l’obra amb un total de 10 premis i 2 nominacions addicionals, entre elles el segon premi del públic. També el 51è concurs de teatre “Premi Vila Arenys de Mar” va reconèixer la labor del grup terrassenc amb 3 premis més.

D’aquests 13 trofeus, destaquen el premi de millor grup, millor vestuari i millor dicció i vocalització al certamen de Sant Feliu, i el 3r premi a la millor obra a Arenys de Mar. A títol individual, hi ha hagut un reconeixement unànime a l’actor principal Ernest Castañé, 1r premi a Sant Feliu i 2n premi a Arenys de Mar, i també a les actrius Maria Miralda, 2n premi a actriu principal, i Mercè Coll, 1r premi a millor actriu de repartiment, ambdues a Sant Feliu de Guíxols. L’irresistible tàndem còmic Anna Clariana i Montse Martínez també va estar premiat per partida doble, amb el 1r premi de repartiment a Arenys de Mar i el 2n premi de repartiment a Sant Feliu de Guíxols, on encara van brillar l’actor Marc Novellón, amb un 2n premi d’actor de repartiment i el director Toni Garrich, que també va pujar a recollir el 2n premi de millor direcció.

El director Toni Garrich (dreta) rebent un dels premis per “Molt soroll per res”

Aquests premis se sumen al reconeixement d’altres concursos de teatre amateur on l’obra ha tingut excel·lent acollida i també guardons, com ara els de millor obra, vestuari i protagonistes masculins i femenins als VI Premis de Teatre de Sarrià, o el premi d’escenografia al 12è Certamen Ramón Paris Tàssies d’Esparreguera.

Un èxit rotund del teatre terrassenc i d’aquesta comèdia amb tints musicals estrenada a la tardor del 2021 i que fa aquest diumenge dia 14 de maig a les 18h30, a la Mostra de Teatre de Sant Quirze del Vallés, la seva última funció. Després de voltar per mostres i concursos de teatre amateur d’arreu de Catalunya, serà, sense dubte, un comiat emocionant i amb la mateixa alegria del primer dia.

 

 

Deixa un comentari