L’Ateneu Terrassenc celebra tres actes en reconeixement a Pompeu Fabra

No Comment


Coindicint amb el 150è aniversari del naixement del lingüista i gramàtic català Pompeu Fabra, l’Ateneu Terrassenc, se suma amb un seguit d’actes, a la commemoració de l’Any Fabra, en que es commemoren els 150 anys del naixement del lingüista i gramàtic català. Seran tres actes realitzats en estreta col·laboració amb l’Associació de Poetes Terrassencs, i la coordinació de Georgina Nogués, a la seu de l’Ateneu Terrassenc (Passeig del Vapor Gran 39, Passatge B).

Dimarts 10 d’abril, a les 19:30, hi haurà una sessió poètica amb el títol ‘La llengua, pràctica i passió. Record de Pompeu Fabra, de la mà d’Oriol Izquierdo.

Dijous 12 d’abril, també a les 19:30, tindrà lloc la conferència ‘Pompeu Fabra, un filòleg al servei del seu poble’, a càrrec del filòleg Dr. Pere Marcet Salom.

Diumenge 22 d’abril, a les 12 del migdia, dins de la 62a Festa de la Poesia, Jaume Aulet, assagista i professor de literatura catalana a la Universitat Autònoma de Barcelona, realitzarà la conferència ‘Pompeu Fabra, l’enginyer de la llengua’.

Related Articles

Deixa un comentari