Atomic Leopards presenta el seu nou disc Exotic

No Comment

Atomic Leopards treu nou àlbum i a la vegada videoclip. Els germans Santi i David Lluch mostren un cop més les arrels del genuí rock & roll i rockabilly, barrejat amb tota classe d’estils de la música popular del passat segle XX i adaptada molt personalment al nostre temps.

Atomic Leopards presenta el seu nou disc Exotic Atomic Leopards presenta el seu nou disc Exotic

Després d’una intensa gravació, els nois de Barcelona i residents a Terrassa, presenten el seu cinquè llarga durada amb 14 temes titulat Exotic. Model era el nom del seu quart disc, i que va deixar homenatges a la ciutat que els va veure néixer amb el tema “Nascut enmig de Barcelona” entre altres.

Després d’unes inacabables gires de concerts durant els últims anys, donen pas a aquest últim àlbum en forma de cd, on podem escoltar unes guitarres netes i sovint amb reverberació junt amb uns agosarats solos. O un frenètic contrabaix que galopa o fent el clàssic walking bass tan típic del jazz. I per descomptat, una personal veu per part d’en Santi. Tot això ja caracteritza el so de la banda. Lletres en anglès i altres en català, i que ens parlen de nits de por, amors, pactes amb el diable, velocitat i temes varis. Tres peces instrumentals i una producció acurada a càrrec dels germans Lluch i apadrinats com ja va sent un clàssic, per Josep Roig, ànima de Temps Record.

Un parell de singles, unes delícies titulades “Somnis de plàstic” i “Sé que li agradarà”, aquest últim al més pur cavalcant rockabilly, estan inclosos a aquest nou treball. Definitivament són únics en l’espècie.

Atomic Leopards és un grup format per Santi i David Lluch el 2005, a la vegada membres dels mítics Hellbilly Club. Va néixer per pura diversió. Van començar a tocar i gravar adaptacions de cançons que els han influït i finalment ha resultat ser alguna cosa més que un entreteniment. Tenen quatre discos al mercat, i el cinquè que es presenta ara. Varis videoclips i un parell de singles.

In technicolor (Foot tapping Records) àlbum

The negative side of… (Revel Yell) àlbum

Rockin’Fix (Raucous Records) àlbum

Model (Temps Record) àlbum

– “Somnis de plàstic” (Temps Record) single

– “Sé que li agradarà” (Temps Record) single

L’estil del grup abraça força influències amb una sòlida base basada en el clàssic rock’n’roll, però hi podem trobar rockabilly, blues, country, swing, instrumentals o inclús tango o exòtica barrejat amb el seu estil personal característic i tenen tant de formació de duet com de trio amb bateria.

Els germans Lluch són músics reputats amb més de vint anys sobre els escenaris i un sense fi de concerts pel llarg de la península i a la resta d’Europa. Entre molts altres, han col·laborat i/o format bandes paral·leles amb gent de la talla de Sigue Sigue Sputnik, Polecats, The Quakes, Matchbox, Los Rebeldes, etc. I gaudeixen d’aparicions i entrevistes a llocs com Catalunya Ràdio, Enderrock TV o  La 2.

Formació:
Santi Lluch –  guitarra i veu,
David Lluch – contrabaix,
Peter Ortega – bateria (quan és en formació de trio).

 

Related Articles

Deixa un comentari