Bafarades de poesia amb el jove poeta Carles Morell

No Comment
Cartell del cicle poètic Bafarades de poesia (Setembre-Octubre) 2014 Cartell del cicle poètic Bafarades de poesia (Setembre-Octubre) 2014

Aquest dijous, 30 d’octubre (20:00h, Bau House) continua la 2ª edició de Bafarades de poesia, un cicle de recitals poètics que tenen lloc l’últim dijous de cada mes i que està promogut per l’Obrador de Recitacions i Noves Actituds Literàries (H.O.R.I.N.A.L).

L’espai poètic del Bau House ha convidat aquesta vegada al poeta d’Artés Carles Morell, guanyador del 50è Premi Amadeu Oller d’enguany, un guardó que s’atorga a joves poetes menors de 30 anys, per l’obra Els vapors que maten (Edicions Galerada, 2014). Tot i la seva joventut, la seva aportació a la literatura catalana contemporània no passa desapercebuda: finalista del 49è premi Joaquim Ruyra amb el llibre de contes El bull que et falta, la seva aportació poètica passa pels llibres de poemes inèdits La pell que mudesEscola de cecs. També s’atreveix amb El geni i la dèria, una primera novel·la inèdita. Aquest any ha estat inclòs a l’antologia 33 poetes de menys de 35, amb Josep Pedrals com a curador.

La particularitat d’aquest cicle de poesia és l’actuació prèvia per part d’un poeta local. En aquesta ocasió, repeteix la poetessa terrassenca Cris López que ens recitarà la seva poesia d’inspiració altament egarenca.

Animeu-vos!

In : Cultura

Related Articles

Deixa un comentari