BiTer estrena l’any amb una excursió en bicicleta per a joves de Can Tusell

No Comment

El dimarts 3 de gener, el BiTer ha organitzat una sortida educativa per a un grup d’uns 13 joves d’entre 12 i 15 anys de l’esplai Can Tusell.

L’objectiu ha estat el de fer una ruta guiada en bici pels carrers de la ciutat i transmetre els consells de seguretat per circular amb bicicleta. Aquesta activitat s’emmarca en el projecte “Terrassa Bike Experience” que vol animar a totes les persones que ho vulguin a provar la bicicleta com a mitjà de transport quotidià.

En declaracions a Canal Terrassa el membre de Biter.cat, Haritz Ferrando, informà que els continguts pedagògics de la proposta, ja que “no es tracta de pedalar de qualsevol manera, anem amb grup i cal respectar unes normes», dintre les quals s’inclou així mateix normes de seguretat.

El recorregut ha tingut inici a l’Horta dels Frares , des d’on, circulant de dos en dos, els joves han anat fins a Can Tusell i han tornat al Parc de Vallparadís. Un trajecte total de dues hores. El biter.cat també organitza cada dijous sortides amb bici des de la Casa Baumann, obertes a tothom i per tota la ciutat.

El grup de joves amb monitores de BiTer. Foto BiTer El grup de joves amb monitores de BiTer. Foto BiTer

Related Articles

Deixa un comentari