Cansalada cancel·lada s’estrena als Amics de les Arts

No Comment

cansalada_teatre_Amics

El proper dissabte, 14 de novembre (21:30h, Sala d’Actes dels Amics de les Arts i Joventuts Musicals) el Grup de Teatre d’Amics de les Arts estrena l’obra Cansalada cancel·lada de Gerard Vázquez, guardonada amb el Premi SGAE 1995.

Dirigida per Maria Miralda i interpretada per Ernest Castañé i Toni Garrich, es tracta d’una comèdia amb pinzellades Becketianes en la que un actor i un director comencen a assajar una obra de teatre, però no aconsegueixen passar de la primera escena. Al llarg de l’obra, l’autor ens acosta al món de la creació a través d’un paral·lelisme entre el teatre i la vida: amb la creació del món, la vida és com un assaig que mai sabem com acabarà, necessitem directors que tampoc serveixen si no hi poses de la teva part, i esperes sempre el Déu que ho arregli tot i que mai no arriba. No hi ha cap guió preestablert. No hi ha cap director.

El públic riurà davant la creació interminable d’un espectacle que crida tant a la reflexió com al sentit de l’humor intel.ligent. Animeu-vos!

L’obra es podrà anar a veure:

Del 14 de novembre al 6 de desembre de 2015

Divendres i dissabtes, 21:30h / Diumenges, 18:00h

Related Articles

Deixa un comentari