Castellers de Terrassa, al Music Solidary contra les Malalties Minoritaries i a l’aniversari de Castellers de Cerdanyola

No Comment
5d7 dels blauturquesa a Cerdanyola. Foto: CdT 5d7 dels blauturquesa a Cerdanyola. Foto: CdT

El passat dissabte els Castellers de Terrassa varen actuar a la diada del 17è Aniversari dels Castellers de Cerdanyola, juntament amb els Castellers de Cornellà.

Les tres colles participants van començar l’actuació amb pilars de quatre, dos per part dels Castellers de Terrassa i un per cadascuna de les altres colles.

La colla blau turquesa va començar amb un 5 de 7 de postal, tot i els diversos canvis respecte als anteriorment realitzats. En segona ronda, van descarregar un treballat 4 de 7 amb agulla -que tot i estirar-se a nivell de segons es va mantenir controlat-. En la tercera ronda van descarregar un 3 de 7, entre crits de la pinya per alçar-lo un pis més.

Els Castellers de Cerdanyola van obrir plaça amb el 5 de 7, en la segona ronda, van descarregar el 4 de 7 amb agulla, i en la tercera, el 7 de 7.

Els Castellers de Cornellà van descarregar el 4 de 7 en primera ronda, després d’un primer intent desmuntat, en la segona, 4 de 7 amb agulla, i en la tercera, 3 de 7.

Les tres colles van finalitzar l’actuació amb un pilar de cinc cadascuna.

Resum de l’actuació:

Castellers de Terrassa: 2p4, 5de7, 4de7a, 3de7, p5

Castellers de Cerdanyola: p4, 5de7, 4de7a, 7de7, p5

Castellers de Cornellà: p4, id4de7, 4de7, 4de7a, 3de7, p5

El 4d7 dels egarencs. Foto: CdT El 4d7 dels egarencs. Foto: CdT

Un cop acabada l’actuació, els Castellers de Terrassa van agafar l’autocar per anar cap a la Plaça del Progrés, on durant tot el dia s’estava realitzant el Music Solidary, un eventper informar, donar a conèixer i recollir fons per la investigaciócontra les Malalties Minoritàries (Histiocitosis, càncer infantil, Duchenne i Sanfilippo). Els Castellers,varen voler sumar-se a la causai aportar el seu petit gra de sorra a l’acte Music Solidaryrealitzant un 3 de 7 i dos pilars de quatre, per cloure l’acte.

Fora de l’activitat castellera pròpiament dita, dijous passat, Castellers també va voler col·laborar amb la Marató de Donació de sang, organitzada pel Banc de Sang i Teixits de Catalunya, i un grup de la colla va anar a donar sang.

La setmana vinent, Castellers tenen una de les sortides importants de l’any i serà a Reus amb motiu de la diada de Xiquets de Reus. La colla blauturquesa te bones expectatives posades en aquesta actuació. El ritme d’assaig i la preparació fan ser optimistes als del carrer Pasteur, i van encaminats a poder portar a aquesta plaça alguna estrena, algun castell inèdit, a aquesta temporada. Per aquest motiu, el proper divendres hi ha programat un assaig 1+1 amb sorteigs i sorpreses incloses, pels castellers que portin companyia i pels amics, coneguts o familiarsque els acompanyin.

In : Cultura

Related Articles

Deixa un comentari