Castellers de Terrassa al XVè Aniversari dels Castellers de la Sagrada Família

No Comment
El 7d7 davant l'espectacular façana de la Sagrada Família. Foto CdT El 7d7 davant l’espectacular façana de la Sagrada Família. Foto CdT

 

El passat diumenge 15 d’octubre els Castellers de Terrassa es van desplaçar just davant de la Sagrada Família de Barcelona per a participar de la Diada del XVè Aniversari dels Castellers de la Sagrada Família amb la colla amfitriona i els Castellers de Barcelona.

La diada va començar un cop fets els pilars d’inici, tres pilars de quatre dels Castellers de la Sagrada Família i dos per part dels Castellers de Barcelona i Castellers de Terrassa.

botomalarrassa

Els blau turquesa van escollir el 4 de 8 com a castell de sortida. El carro gros va pujar a la primera ben apamat, però una rebrincada quan l’aixecador es trobava a esquena de quints i els dosos ja eren col·locats va fer perdre les mides del castell, degut a això es va decidir desmuntar el castell evitant una possible caiguda. Després de l’intent desmuntat de 4d8, els egarencs van optar per fer el 5 de 7 que, tot i tremolar una mica més del compte, es va descarregar sense cap complicació. A segona ronda, havent descartat un nou intent al carro gros, els Castellers de Terrassa van descarregar el 7 de 7. El castell va pujar més lent del normal, però es va descarregar amb molta solvència i amb estrena d’enxaneta. A tercera ronda de cara a rodar l’estructura del quatre, els de Joan Enric Pujol van descarregar un 4 de 7 lleuger que en cap moment va mostrar el més mínim tremolor. Els Castellers de Terrassa van acabar l’actuació amb un pilar de cinc amb estrenes.

La colla local van descarregar el 3 de 7 aixecat per sota, que és sense cap mena de dubte el castell bandera de la colla. En segona ronda, i després d’un peu desmuntat, van descarregar el 7 de 7. Van tancar les tres rondes de castells amb el 5 de 7 i un vano de 5.

Per la seva banda, els Castellers de Barcelona buscaven en aquesta diada una actuació de rodatge cara els reptes de les pròximes setmanes. La colla degana de Barcelona va obrir actuació amb un 3 de 8. En segona ronda, els Castellers de Barcelona van descarregar el 2 de 7 i, en tercera ronda van descarregar el 4 de 8. Van acabar la seva actuació amb un pilar de 5.

Els Castellers de Terrassa fan una valoració positiva de la diada, tot i no haver pogut descarregar el 4d8 s’ha mostrat la capacitat de poder-lo afrontar després d’unes setmanes complicades a nivell d’assaig i amb canvis i estrenes al llarg de tota l’estructura, el qual reflexa la bona feina feta als assajos. La colla egarenca afronta amb ganes la setmana on actuaran per tercer any consecutiu a la Diada dels Xiquets de Reus, una diada que els ha portat fortuna en els últims dos anys. Compartiran la plaça de la Mercadal amb Xiquets de Reus, Marrecs de Salt, Castellers d’Altafulla i Xiquets de Cambrils. Diumenge actuaran a Sant Just Desvern amb els Castellers d’Esplugues i els Castellers de Lleida.

Resum de l’actuació:

  • Castellers de la Sagrada Família: 3pd4 3d7ps 7d7 5d7 Vd5

  • Castellers de Terrassa: 2pd4 id48 5d7 7d7 4d7 pd5

  • Castellers de Barcelona: 2pd4 3d8 2d7 4d8 pd5

Related Articles

Deixa un comentari