Castellers de Terrassa aposta per consolidar la feina feta

No Comment
Taula de l'assemblea anual de Castellers de Terrassa, al centre en Carles Bistué, nou president (Foto: castellersdeterrassa.cat) Taula de l’assemblea anual de Castellers de Terrassa, al centre en Carles Bistué, nou president (Foto: castellersdeterrassa.cat)

El passat dissabte 17 de gener, es va celebrar l’assemblea anual de la colla castellera Castellers de Terrassa, al seu local social al carrer Pasteur. Amb una participació d’entorn a un centenar de persones, la colla dels blauturquesa van elegir junta directiva i comissió tècnica per a la temporada 2015. Una temporada que s’anuncia emocionant i que comença tot de seguida amb una actuació el proper 8 de febrer a Esparreguera.

Al llarg de tota l’assemblea es van tractar els temes prioritaris pel funcionament de la colla. Les intervencions van ser moltes, es van escoltar inquietuds i propostes per aconseguir que la colla continuï creixent, de manera que aquesta temporada es pugui defensar el nivell assolit, allò que la Colla vol i es creu que ha de ser. Debatuda i aprovada l’acta de l’última assemblea, es van fer les valoracions de la passada temporada, tot enumerant les construccions assolides i també allò que va quedar pel camí. D’altra banda, també va ser aprovada la gestió econòmica.

Amb una participació de 96 castellers, 59 vots a favor, 27 en contra, 9 en blanc i 1 vot nul, es va aprovar el nou projecte de Castellers de Terrassa, que ve encapçalat per Carles Bistué, com a President de la Junta Directiva, i Xavier Nouvilas com a Cap de la Comissió Tècnica. Són dues persones amb un coneixement profund de la realitat de la colla, no en va, anteriorment ja havien ostentat càrrecs de responsabilitat dintre de Castellers de Terrassa, i coneixement de la realitat de la nostra ciutat.

Aquest projecte, el segon de tres anys, segons es va prometre al principi de la candidatura, buscarà consolidar la feina feta fins ara, tot allò de bo que s’ha dut a terme fins a la data, i que ha portat a assolir uns acceptables resultats tant a nivell social, com de castells, durant l’últim any. Certament també cercarà aprofundir en resoldre aquelles mancances i aquells objectius que han quedat pendents fins a la data. Per últim, també s’aportaran noves iniciatives a nivell social i tècnic, que permetin assolir nous objectius i superar els nous desafiaments que se li proposen a la colla en un futur no gaire llunyà.

In : Cultura

Related Articles

Deixa un comentari