Castellers de Terrassa descarreguen tres castells de set a la Festa Major de Molins de Rei

No Comment

La jornada castellera de Festa Major de Sant Miquel, a Molins de Rei, va començar amb un cercavila per part de les dues colles, encapçalades pels grups de grallers i tabalers de cadascuna de les colles, pels carrers del casc antic de la ciutat. Un cop a plaça, i després dels pilars d’entrada per part de les dues colles i d’un pilar a l’interior de l’església per part de la colla local, les dues colles van iniciar l’actuació castellera amb un bon nombre de públic a plaça tot i la grisor que va dominar tota la jornada.

El 7d7 dels CdT a Molins de Rei. Foto CdT El 7d7 dels CdT a Molins de Rei. Foto CdT

Una setmana desprès del concurs, on els blauturqueses van fer la millor actuació de l’any, la colla egarenca va haver de rebaixar les seves expectatives a última hora, degut a un parell de baixes inesperades tant a nivell de baixos, com de tronc, que condicionaven sensiblement l’assoliment del programa previst. Així doncs, i tot i les baixes, Castellers de Terrassa, van obrir plaça amb el set de set, seguidament realitzaren el cinc de set i van tancar les tres rondes, amb el tres de set aixecat per sota. Aquest últim era la segona vegada que el realitzaven en la present temporada.

Van tancar l’actuació de castells amb el pilar de cinc. Des de la colla argumenten que és una molt bona actuació ja que aconsegueixen mobilitzar prou efectius per plantejar-se tres castells superiors al quatre de set amb agulla.

El 3d7 aixecat per sota. Foto CdT El 3d7 aixecat per sota. Foto CdT

Els Matossers de Molins de Rei van descarregar el tres de set de sortida però es van veure condicionats amb el quatre de set que van desmuntar dues vegades. Finalment van tancar l’actuació amb el cinc de sis i el dos de sis.

Un cop acabada l’actuació, i per cloure una jornada castellera amb molt bon ambient i col·laboració entre les dues colles a plaça, la colla local va invitar als egarencs a reposar forces amb un dinar de germanor.

Resum de l’actuació:

  • Castellers de Terrassa: 2p4, 7/7, 5/7, 3/7s, p5

  • Matossers de Molins de Rei: 2p4, 3/7, 2 id4/7, 5/6, 2/6, p4

Related Articles

Deixa un comentari