Castells mostra l’emoció, els sentiments, l’esforç i la superació dels Castellers de Terrassa de la mà del fotògraf Toni Llucià i Sanahuja

No Comment

El proper dissabte dia 2 de febrer a les 7 de la tarda es farà la inauguració de l’exposició a la sala Espai Fotoclub del Centre Cultural de Terrassa. La mostra es podrà veure fins el 28 de febrer.

Els amants de la cultura, les festes populars i la fotografia estan d’enhorabona: Foto Club Terrassa i el fotògraf Toni Llucià Sanahuja presenten una exposició sobre el món casteller que assenyala els valors de grup, unió i esforç com un exemple per la societat actual. A l’exposició s’hi podran veure una selecció de fotografies escollides de la temporada passada de les actuacions dels Castellers de Terrassa i també altres instantànies amb algunes de les Colles castelleres que van participar amb ells a les diades on van participar, ja fos a Terrassa o a altres poblacions.

L’exposició està organitzada per l’Associació fotogràfica Fotoclub Terrassa amb la participació dels Castellers de Terrassa i amb la cessió de l’espai expositiu per part del Centre Cultural de Terrassa. La impressió de les imatges ha anat a càrrec del laboratori fotogràfic professional Imatge CM.

Toni Llucià

Toni Llucià i Sanahuja va iniciar-se al món de la fotografia l’any 2012, buscant a través d’aquest art focalitzar el dolor i tenir una millor qualitat de vida. A partir d’aquest moment, la passió per les imatges s’ha anat incrementant amb el pas dels anys. Ha participat en diverses exposicions col·lectives i n’ha presentat 2 en solitari: una l’any 2017 sota el títol L’Esperit de Superació, sobre el Campionat del Món Paralímpic d’Esquí i l’altra el 2018, amb la mostra de les imatges del Concurs sobre la Mitja Marató de Terrassa, on va quedar el primer classificat amb les seves fotografies.

 

Related Articles

Deixa un comentari