Cicle de cinema d’humor a la Llibreria Re-Read

No Comment

La Llibreria Lowcost Re-Read (Rambla d’Ègara, 223) inicia demà dia 19 un Cicle de Cinema a la Fresca, amb la projecció de quatre comèdies d’humor durant quatre divendres consecutius.

Demà divendres es projectarà el film Ser o no ser, d’Ernst Lubitsch (EUA, 1942), comèdia i parodia antinazi que explica un drama a Varsòvia durant l’ocupació a la Segona Guerra Mundial. El divendres 26 d’agost serà el torn de Mon Oncle, de Jacques Tati (França, 1958), un relat irònic de la vida ultramoderna i tecnificada que s’imposava a finals dels anys del segle passat.

Ja al setembre arribarà la sessió amb El Verdugo, de Luís García Berlanga (Espanya, 1963), clàssic del cinema espanyol que dibuixa un país tragicòmic i podrit per la burocràcia, a més de ser una profunda i divertidíssima crítica a la pena de mort. La darrera projecció del cicle tindrà lloc el divendres 9 de setembre, de la mà del l’humor anglès dels Monty Python amb El sentido de la Vida (Gran Bretanya, 1983), a partir d’uns episodis completament delirants que han marcat tota una època.

Les quatre sessions del Cicle de Cinema a la Fresca tindran lloc al pati de la Llibreria Re-Read, i l’entrada és d’un euro per sessió.

cinema a la fresca re-read

Related Articles

Deixa un comentari